Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ παλαίμαχων του Δήμου Σάμου και της 79 ΑΔΤΕ


Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ παλαίμαχων του Δήμου Σάμου και της 79 ΑΔΤΕ

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Σάμου φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ παλαιμάχων, Δήμου Σάμου και 79 ΑΔΤΕ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου "Ευαγγελία Καραγεωργίου". Για την ιστορία σκορ αγώνα  56-65 .
Στο τέλος του αγώνα δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στον Ταξίαρχο Δημοσθένη Βιτετζάκη από τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ και την ΤΕ ΕΟΚ Σάμου , στον Δήμαρχο Σάμου από την ΤΕ ΕΟΚ Σάμου και το σωματείο Φοίνικας τίμησε τους εξής στρατιωτικούς για την προσφορά τους στην ομάδα του: Δημήτρη Βακεντή, Νίκο Ζάρα και Σωτήρη Καλέτση τα αναμνηστικά έδωσε ο Νίκος Σβερκίδης.Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ και δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.