Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Η δήλωση Καμμένου για τη παραχώρηση στρατιωτικών εκτάσεων στην Λάρισα και τα χαμόγελα στο δήμο!
Πέρασε στα ψηλά, αλλά μιλάμε για την πρώτη δημόσια παραδοχή του υπουργού Άμυνας για το θέμα των στρατιωτικών εκτάσεων που είναι προς παραχώρηση.

Η τοποθέτηση του υπουργού από του Βήματος της Βουλής ήταν ότι το υπουργείο «είναι έτοιμο να παραχωρήσει σε 10 δήμους της χώρας στρατιωτικές εκτάσεις».

Μέσα σε αυτούς τους 10 δήμους είναι και ο δήμος Λαρισαίων ο οποίος έχει υποβάλει συγκεκριμένο σχέδιο προς έγκριση εδώ και καιρό. Μιλάμε για την αξιοποίηση των στρατοπέδων Μπουγά και  Μεζούρλου. Μάλιστα πριν το τέλος του 2016 ο Δήμαρχος Λαρισάιων Απόστολος Καλογιάννης μαζί με το αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαβίδη συνατήθηκαν με στελέχη του υπουργείου για το θέμα.
Όμως η τελευταία εξέλιξη με την δήλωση Καμμένου έκανε τους υπεύθυνους του δήμου να χαμογελάνε καθώς βλέπουν πως υπάρχει η πρόθεση, αφού το θέμα όπως λέμε και στην Θεσσαλία «Μπήκε στο αυλάκι..»
Π.Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.