Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Ο Πρόεδρος του Αεροδικείου Θεσσαλονίκης και ο Στρατιωτικός Ιεράς του ΑΤΑ στο χιονισμένο Βίτσι


Την 17/3/17, ο πρόεδρος του Αεροδικειου Θεσσαλονίκης κ.Θεόδωρος Παπακώστας και ο Ιερέας του ΑΤΑ ,Σχης (ΣΙ)Αθανάσιος Τσιμενίδης,επισκέφτηκαν,στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης αλλά και ποιμαντικής μέριμνας,την 3η ΜΣΕΠ.
Η συγκεκριμένη μονάδα δεσπόζει στην κορυφή του Βιτσίου και με το ακμαίο ηθικό των στελεχών της και την ανύστακτη προσήλωση στην φύλαξη των εναέριων συνόρων της πατρίδας μας,

πάντοτε επανατροφοδοτεί με ενθουσιασμό αυτούς που την επισκέπτονται.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.