Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Τι απαντά ο εκφωνητής της ΕΡΤ που "βάφτισε" τον Καμμένο ... Αβέρωφ - ΒΙΝΤΕΟ
Σε μια γκάφα υπέπεσε ο εκφωνητής της ΕΡΤ, Αντώνης Πυλιαρός, κατά τη διάρκεια της περιγραφής της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, "βάφτισε" τον υπουργό Εθνική Άμυνας, Πάνο Καμμένο...Ευάγγελο Αβέρωφ.

Φυσικά λάθη συμβαίνουν στις ζωντανές μεταδόσεις, ακόμη και από τον Αντώνη Πυλιαρό, την ιστορική φωνή της δημόσιας τηλεόρασης.
Ο εκφωνητής, μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Πριν αρχίσει η παρέλαση ρώτησα τον σκηνοθέτη ποια έξτρα πλάνα θα παρουσίαζε, και μεταξύ άλλων μου ανέφερε πως αν μπορέσει θα βγάλει και από το Φάληρο την εικόνα του θωρηκτού Αβέρωφ. Πρόχειρα λοιπόν στα χαρτιά μου έγραψα τη λέξη “Αβέρωφ”. Κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου πάνω στο όνομα και την ίδια στιγμή το πλάνο έδειχνε τους επισήμους, και χωρίς να καταλάβω στην κυριολεξία τι έλεγα, βλέποντας τον κ. Καμμένο, τον μετονόμασα σε Ευάγγελο Αβέρωφ. Δεν ξέρω πώς και γιατί μου ήρθε… ήταν μάλλον η θολούρα της στιγμής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πυλιαρός.


Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.