Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Παράδοση – Παραλαβή διοικήσεως στο 303 ΠΕΒ
Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθυντή  ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοικήσεως του 303 ΠΕΒ από τον Ταξίαρχο Σπυρίδωνα Ζώη στον Ανχη (ΤΧ) Βάιο Αργυρόπουλο.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λάρισας-Τυρνάβου Ιγνάτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Καλομπάτσιος Χρήστος, ο διοικητής της 110 ΠΜ, ο διοικητής της 32 ΤΑΞ/ΠΝ εκπρόσωποι της  1ης Στρατιάς και μονάδων της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλίας, εκπρόσωποι Πολιτικών, Στρατιωτικών αρχών ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Αστυνομίας, καθώς επίσης και διατελεσαντες διοικητές του 303 ΠΕΒ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.