Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Φασαρία στο κέντρο των Χανίων με Αμερικανούς ναύτες του αεροπλανοφόρου USS George Bush
Άναψαν τα αίματα στο κέντρο των Χανίων λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ. Στο μικροεπεισόδιο φαίνεται ότι ενεπλάκησαν δυο Αμερικανοί ναυτικοί και περίπου τρεις Έλληνες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκαν στην Δημοτική Αγορά Χανίων για άγνωστους λόγους.
Στο περιστατικό κλήθηκε να επέμβει η αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη μόλις ημέρα παραμονής των Αμερικανών του αεροπλανοφόρου USS George Bush, στη βάση της Σούδας. Ας ευχηθούμε αυτό το μικρής έντασης επεισόδιο να είναι και το τελευταίο.
Να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δοθεί εντολή από την Αμερικανική Βάση σε καταστηματάρχες των Χανίων, με το που παρατηρείται κάποια ένταση λόγω για παράδειγμα μέθης των Αμερικανών, να καλούν σε συγκεκριμένα τηλέφωνα της "δικής τους αστυνομίας" για να τους "μαζεύουν" αμέσως και να προχωρούν σε τυχόν αποζημίωση για πρόκληση φθορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.