Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Μια Ελληνίδα Ταγματάρχης του Αμερικάνικου Στρατού στο NRDC-GR στη Θεσσαλονίκη

Τη συναντήσαμε με το σύζυγό της στις αλλαγές διοικήσεων των σχηματισμών της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα και στο Γ'ΣΣ στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την συμπατριώτισσά μας Nikolitsa (Nikole) Wooten που υπηρετεί στον Αμερικανικό Στρατό.

Με ρίζες από την Πελοπόννησο και από τους δυο της γονείς, η Ταγματάρχης Wooten βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη ως η πρώτη Αξιωματικός του Αμερικανικού Στρατού στο  NRDC-GR.

Έχοντας άριστες γνώσεις Ελληνικών η συμπατριώτισσά μας Major Wooten όπως την αποκαλούν στο επιτελείο αισθάνεται υπερήφανη που είναι Ελληνίδα και υπηρετεί αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. ''Είμαι από το ίδιο χωριό με τον Παναγιώτη Μυλωνά, τη Λάππα Αχαϊας'' μας είπε στο kranosgr γεμάτη συγκίνηση.

Άριστη Αξιωματικός σύμφωνα με συναδέλφους της,  ευχόμαστε να τη δούμε πολύ ψηλά στην ιεραρχία του Αμερικάνικου στρατεύματος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.