Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σ.Θεοδωράκης μιλά στο Militaire και τον Δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο και προτείνει Χάγη για τα ελληνοτουρκικά αν …
Ο Σταύρος  Θεοδωράκης μιλά στο Militaire.gr για την Εθνική Άμυνα . Είναι μάλλον η πρώτη φορά που καταθέτει τις απόψεις του γι΄ αυτό το χώρο.
Ξεκινώντας από την επικαιρότητα των ελληνοτουρκικών ίσως να ξαφνιάσει αρκετούς με τη θέση του η οποία συνοψίζεται στην προσφυγή στη Χάγη αν η Τουρκία εξακολουθήσει να επιμένει στην άρνηση να “συνεννοηθούμε”.
Δηλώνει ότι πρέπει να αλλάξουν όλα στην Εθνική Άμυνα, θεωρεί ότι οι ΕΔ πρέπει “να’  χουν λιγότερους αλλά καλά πληρωμένους στρατιωτικούς”, προτείνει τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, μιλά για τους εξοπλισμούς και για πάρα πολλά άλλα θέματα. Ακόμη και για τη θητεία του στο Διδυμότειχο. Η ιστορία που διηγείται από κει έχει ενδιαφέρον.
Το Σάββατο στο Militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.