Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Eθιμοτυπική Eπίσκεψη στο νέο Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, Απτχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη


Στις 09-2-2017 το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο νέο Αρχηγό της ΤΑ, Απτχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ζητήθηκαν θέματα ενδιαφέροντος και ο κ. Αρχηγός εξέφρασε τη διάθεσή του να συνδράμει, στο μέτρο του εφικτού, το έργο της ΕΑΑΑ και του Παραρτήματος. Ο πρόεδρος του ΔΣ, Σγος ε.α. Κ. Λιούτας, μετέφερε στον κ. Αρχηγό τις ευχές όλων των μελών του Παραρτήματος, για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.