Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση «Ο Ελληνικός Στρατός με Οδηγό τη Μεγαλόχαρη Μάνα Παναγία» στις Σέρρες


Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας δράσεων του Στρατού Ξηράς, την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Σερρών, εκδήλωση με θέμα: «Ο Ελληνικός Στρατός με Οδηγό την Μεγαλόχαρη Μάνα Παναγία».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτας και το 10ο Σύνταγμα Πεζικού.

Συμμετείχε η Βυζαντινή χορωδία του Μαξιμείου Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών & Νιγρίτας και η Στρατιωτική Μουσική του Γ΄ Σώματος Στρατού.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι Αρχές της πόλης των Σερρών, τα Στελέχη και οι Οπλίτες της Φρουράς Σερρών, καθώς και πλήθος κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.