Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Γυναίκα Συνταγματάρχης του Υγειονομικού στο γραφείο του Αρχηγού ΓΕΣ


Κάθε Αρχηγός έχει το δικαίωμα στην επιλογή των συνεργατών του, των ανθρώπων με τους οποίους θα βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί και με τους οποίους θα προσπαθήσει να υλοποιήσει το όραμά του. Έτσι και ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, μετά το πρώτο διάστημα στην ηγεσία  του ΓΕΣ, αρχίζει να οργανώνει το προσωπικό του γραφείο. Όπως είναι φυσικό, κάποιοι από τα παλαιά στελέχη  που βρίσκονται εκεί πιθανόν να φύγουν κάποιοι θα παραμείνουν ενώ καινούργιοι θα προστεθούν και θα αναλάβουν σημαντικές θέσεις στο επιτελικό του γραφείο.

Όπως από μέρες έχει γίνει γνωστό και είναι σε θέση να γνωρίζει το kranosgr, μία από τις πρώτες μετακινήσεις που έγινε στο γραφείο του νέου Αρχηγού ΓΕΣ, αφορά γυναίκα Ανώτερη Αξιωματικό του Υγειονομικού.

Πρόκειται για τη Συνταγματάρχη Υγειονομικού Νοσηλευτικής Γεωργία Σκαρμαλιωράκη, η οποία υπηρετούσε στο Γ'ΣΣ/NRDC- GR και μετακινείται στο επιτελικό γραφείο του Αρχηγού ως συνεργάτης του σε θέματα υγειονομικού.

Πρόκειται για μια εξαίρετη Αξιωματικό, με ακέραιο χαρακτήρα, άριστες γνώσεις στη νοσηλευτική επιστήμη  και άψογο χειρισμό σε θέματα υγειονομικού και  στρατιωτικών υποθέσεων όπως έδειξε η πορεία της  ως επιτελής στο NRDC-GR.


Με την κίνηση αυτή η οποία σχολιάστηκε θετικότατα από τα στελέχη και κυρίως του Υγειονομικού, ο Αντιστράτηγος Στεφανής έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι δίνει βαρύτητα σε θέματα υγειονομικής περίθαλψης του Στρατού τα οποία θα παρακολουθεί στενά από το γραφείο του. Παράλληλα δείχνει ότι όχι μόνο δεν αποκλείει αλλά αναβαθμίζει το γυναικείο φύλο αφού για πρώτη φορά γυναίκα ανώτερη αξιωματικός τοποθετείται σε επιτελικό γραφείο Αρχηγού του ΓΕΣ ως συνεργάτης σε θέματα υγειονομικού. Το σημαντικότερο είναι ότι από το χώρο του Υγειονομικού επέλεξε στέλεχος της Νοσηλευτικής αφού μέχρι τώρα αντίστοιχες θέσεις τις κατείχαν κυρίως Αξιωματικοί Ιατροί.

Σωστή κίνηση που σίγουρα θα λειτουργήσει ενισχυτικά στην περαιτέρω αναβάθμιση του Υγειονομικού!

Δείτε τις φωτό που είχε καταγράψει ο φακός του kranosgr, από την τελετή παράδοσης - παραλαβής του Γ'ΣΣ/NRDC-GR στη Θεσσαλονίκη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.