Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" από την Ιη Μεραρχία Πεζικού


Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας δράσεων του Στρατού Ξηράς και της ευρύτερης συμμετοχής σε κοινωνικές διεργασίας, η Ιη Μεραρχία Πεζικού, πραγματοποίησε την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017, κοινωνική - επιμορφωτική εκδήλωση, με την ονομασία «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Βέροιας, όπου το προσωπικό της Μεραρχίας παρουσίασε προϊόντα (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα), καθώς ήθη και έθιμα των τόπων καταγωγής του, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπό τύπου «περιπτέρου» έκθεσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.