Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Υπέρπτηση τουρκικών μαχητικών στο Φαρμακονήσι την ώρα που πραγματοποιούσε επίσκεψη ο Αρχηγός ΓΕΣ
Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι, με παραβιάσεις στο Αιγαίο. Σήμερα προχώρησαν και σε υπέρπτηση πάνω από το Φαρμακονήσι και μάλιστα την στιγμή που στην ευρύτερη περιοχή πραγματοποιούσε επίσκεψη ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού.


Το μεσημέρι στις 13:17 ένα ζεύγος τουρκικών F-16 παραβίασε το FIR Αθηνών και στις 13:18 πραγματοποίησε υπερπτήση στα 26.000 πόδια πάνω από το Φαρμακονήσι.


Αμέσως απογειώθηκαν μαχητικά από αεροδρόμια επιφυλακής.


Τα τουρκικά μαχητικά βγήκαν από τον ελληνικό εναέριο χώρο ένα λεπτό μετά.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2580379/iperptisi-tourkikon-machitikon-sto-farmakonisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.