Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Εγκαίνια Αίθουσας Βιωματικών Προγραμμάτων Πολεμικού Μουσείου

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αίθουσας «Αδαμάντιος Κοραής» από τον Αθανάσιο Παναγόπουλο Αντιναύαρχο (ΠΝ) ε.α Πρόεδρο του Δ.Σ του Πολεμικού Μουσείου και τον Δρ. Δρακούλη Φουντουκάκο Ιδρυτή - Γενικό Διευθυντή του Ομίλου IST College – ΣΒΙΕ. O κ. Φουντουκάκος τιμήθηκε από το Πολεμικό Μουσείο, για την χορηγία του Ομίλου τεσσάρων προπτυχιακών υποτροφιών σε παιδιά στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των ΕΔ, για την ανακαίνιση και εξοπλισμό της αίθουσας «Αδαμάντιος Κοραής» και για την βοήθεια του στην οργάνωση των βιωματικών προγραμμάτων του Πολεμικού Μουσείου. Στν εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Ειδική Γραμματέας του ΥΕΘΑ  Καλ. Παπαλεωνίδα καθώς και αντιπροσωπείες Αξκών από τα Γενικά Επιτελεια.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.