Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση του Συνδέσμου Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας

Ο Σύνδεσμος Καταδρομέων & Ιερολοχιτών Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει στις 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20:00, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, την ετήσια χοροεσπερίδα του και κοπή βασιλόπιτας και καλεί όλα τα μέλη του αλλά και φίλους του "Καταδρομικού Πνεύματος" μαζί με την παρέα τους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει:
1. Φαγητό και ποτό από εξαιρετικό buffet που θα παραθέσει πασίγνωστη εταιρεία catering της Θεσσαλονίκης, χωρίς περιορισμούς σε ποσότητα και είδη.
2. Ελληνική και ξένη ζωντανή μουσική επένδυση από 2 συγκροτήματα.
3. Βασιλόπιτα με τυχερό φλουρί και ποικιλία γλυκών και φρούτων.
4. Τραπέζια με πρόβλεψη για μικρά παιδιά.
5. Ενημέρωση για τις ετήσιες δραστηριότητες του Συνδέσμου και πρακτική εξάσκηση στις χορευτικές ικανότητες όλων των καλεσμένων!!! 
Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο έχει οριστεί στα 15€ και 12€ η συμμετοχή για κάθε παιδί κάτω των 12 ετών.
Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής προσκλήσεων / δηλώσεων συμμετοχής η Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6974845444 ( Νικόλαος Σκιαδάς ).
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.