Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Έρευνα για πλαστά πτυχία ξένων γλωσσών με βάση τα οποία κάποιοι πήγαν σε θέσεις εξωτερικού!Οι “σκελετοί” του παρελθόντος δεν λένε να τελειώσουν στο ΥΠΕΘΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του militaire.gr βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για πλαστά πτυχία ξένων γλωσσών με βάση τα οποία επελέγησαν στελέχη για θέσεις εξωτερικού! Η έρευνα άρχισε με αφορμή την επιβεβαίωση μίας τουλάχιστον περίπτωσης.
Το περίεργο βέβαια είναι ότι δεν προκύπτει τιμωρία για το στέλεχος, αλλά του δίνεται η δυνατότητα παραίτησης για να μην κινηθούν νομικές διαδικασίες εναντίον του. Η περίπτωση αφορά στέλεχος που υπηρέτησε στο εξωτερικό πριν τρία χρόνια! Οι έρευνες θα πάνε αρκετά χρόνια πίσω.


Σ΄ όσα στελέχη είχαν τα προσόντα και αδικήθηκαν έχει κάποιος κάτι να πει;

Εδώ θα πείτε εξακολουθούν και υπηρετούν στις ΕΔ χωρίς καμία απολύτως συνέπεια καταδικασμένοι αμετάκλητα …πορτοφολάδες. Και μετά αναρωτιούνται διάφοροι γιατί το αίσθημα αδικίας στα στελέχη ξεχειλίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.