Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Σε ασφαλή χώρο» κρατούνται οι Τούρκοι κομάντος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ 


Οι δύο Τούρκοι κομάντος, Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ, δεν κρατούνται από την ΕΥΠ, διαμηνύουν κυβερνητικοί κύκλοι, διαψεύδοντας σχετικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ώρες. 

Με τη σειρά του, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τόνισε σε ανακοίνωσή του ότι οι δύο αξιωματικοί κρατούνται σε «ασφαλή χώρο», χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ οι δύο κομάντος κρατούνται σε κρατητήριο αστυνομικής υπηρεσίας, στην Θράκη. 

Όπως αποκάλυψε χτες το «Εθνος», οι δύο Τούρκοι αξιωματικοί, μέλη της «Διμοιρίας του θανάτου» (SAT) του τουρκικού ναυτικού, πέρασαν μέσω του Εβρου στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, δύο ημέρες αργότερα, στις 17 Φεβρουαρίου, παραδόθηκαν στο ΑΤ Ορεστιάδας αναφέροντας ότι εισήλθαν παράνομα στη χώρα ώστε να συλληφθούν. 
Στις 20 του μήνα, μάλιστα, υπέβαλαν αίτημα για άσυλο στην αρμόδια υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης, ενώ δικηγόρος τους είναι ένας 35χρονος νομικός ο οποίος έχει αναλάβει κατά το παρελθόν υποθέσεις χορήγησης ασύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.