Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Όταν τα στελέχη έχουν κέφια!!!

Η φωτογραφία την οποία αλιεύσαμε από φίλους του kranosgr στο facebook έχει γίνει viral ανάμεσα στα στελέχη, τα οποία αντιμετωπίζουν ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με χιούμορ και καλά κάνουν διότι δε βγαίνει διαφορετικά. 
''Κλαίει'' στην κυριολεξία το ''χακί'' ίντερνετ με  τη φωτό  από ΑΤΜ που γελάει όταν στέλεχος ''απευθύνεται'' σε αυτό για να μάθει εάν θα λάβει τα εκτός έδρας.
Αριστουργήματα του διαδικτύου από στελέχη που έχουν κέφια!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.