Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Με το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου
Με το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Νικόλαο Χιονή, συναντήθηκε στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Η εθιμοτυπική επίσκεψη έγινε με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, μετά την αλλαγή των επικεφαλής των τριών όπλων που αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ.
Ο δήμαρχος Ρόδου και εκ της ιδιότητάς του ως προέδρου της ΠΕΔ, ευχήθηκε στον νέο Διοικητή «καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του που σκοπό έχει την προστασία των ακριτών από οποιαδήποτε απειλή».

Ο νέος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, αναφέρθηκε στους στόχους και το ρόλο που επιτελεί ο στρατός στην περιοχή καθώς και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του στρατεύματος.
Ο κ. Χατζηδιάκος, αναφερόμενος στις ενέργειες καλής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με το Στρατό, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη, στο πλαίσιο της γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.