Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Δραστηριότητες Κοινωνικής Προσφοράς Στρατού Ξηράς, στους Τομείς Υγείας και Περίθαλψης Δ΄ Τριμήνου 2016


Οι δραστηριότητες Κοινωνικής Προσφοράς του Στρατού Ξηράς, στους τομείς της Υγείας και της Περίθαλψης, για το τέταρτο  τρίμηνο του έτους 2016, έχουν ως ακολούθως:
1. Στο πλαίσιο προληπτικής ιατρικής, διατέθηκε στρατιωτικό ιατρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και κινητά ιατρεία του Στρατού Ξηράς, για εξέταση και παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κατοίκων ορεινών περιοχών και νήσων της επικράτειας. Εξετάσθηκαν συνολικά 1.036 κάτοικοι.
2. Πραγματοποιήθηκαν αεροδιακομιδές 33 ασθενών με ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού. Συνολική διάρκεια πτήσεων, 65 ώρες και 35 λεπτά.
3. Συγκεντρώθηκαν 1.369 φιάλες αίματος, από εθελοντικές αιμοδοσίες στρατιωτικού προσωπικού.
4. Διατέθηκε ασθενοφόρο της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, στο Δήμο Πωγωνίου Ιωαννίνων, για διακομιδή ιδιωτών ασθενών στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.
5. Διατέθηκε ασθενοφόρο της 80 ΑΔΤΕ, για διακομιδή ιδιωτών ασθενών στο νοσοκομείο Κω .
6. Διατέθηκαν Αξιωματικοί Υγειονομικού της 79 ΑΔΤΕ, για την παροχή υγειονομικής περίθαλψης στους κατοίκους του Αγαθονησίου.
7. Διατέθηκε οπλίτης ιατρός της 95 ΑΔΤΕ, για την υγειονομική περίθαλψη κατοίκων της Τήλου.
8. Διατέθηκε οπλίτης βοηθός μικροβιολόγου εργαστηρίου της 95 ΑΔΤΕ, στο νοσοκομείο Ρόδου.
9. Διατέθηκε οπλίτης οδοντίατρος της 95 ΑΔΤΕ, στο πολυδύναμο ιατρείο  Μεγίστης.
10. Διατέθηκαν Αξιωματικοί Υγειονομικού ειδικότητας Ψυχιάτρου, Παθολόγου και Αγγειοχειρουργού της 79 ΑΔΤΕ, στο νοσοκομείο Σάμου.
11. Διατέθηκε Στρατιωτικός Ιατρός της 80 ΑΔΤΕ, για πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων σε κατοίκους της Ψερίμου.
12. Διατέθηκε Στρατιωτικός Ιατρός της 80 ΑΔΤΕ (588 Μ/Κ ΤΕ), για πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων σε κατοίκους των Αρκιών.
13. Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Κέντρου Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών ΟΚΑΝΑ Χίου, σε οπλίτες της 96 ΑΔΤΕ.
14. Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των οπλιτών ιατρών στις Διαπόντιους νήσους (Μαθράκι, Ερείκουσα, Οθωνοί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.