Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Μήνυμα Πίστεως και Αγάπης από το Στρατιωτικό Ιερέα 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Σαμαρά

Μέσα σε ευφρόσυνο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου η εκδήλωση κοπής πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ), στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (ΛΑΦΛ).


Μετά την καθιερωμένη ευλογία της Βασιλόπιτας ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Σαμαράς, στο σύντομο χαιρετισμό του προς τα μέλη της ΕΣΠΕΘ, έδωσε τις ευχές του στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και ενότητας απέναντι στις δυσκολίες και στα προβλήματα που βιώνουν εκατοντάδες συνάδελφοι και συνάνθρωποί μας, δίνοντας παράλληλα δύναμη σε όλους όσους παρευρέθηκαν.

Ας αναπολήσουμε τυχόν λάθη που έγιναν στην πνευματική μας ζωή την προηγούμενη χρονιά και με το νέο έτος 2017 που ξεκίνησε, να έχουμε ελπίδα στο Χριστό διότι ο Χριστός είναι το στήριγμα μας με την Αγία του εκκλησία. Αν έχουμε πάντοτε πίστη στο Χριστό θα μας ενδυναμώνει και θα μας στηρίζει και τότε κρίση δεν θα υπάρχει, διότι η κρίση είναι απόρροια οικονομική της ηθικής και κοινωνικής κρίσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.