Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ NRDC-GR και Πανεπιστημίου Μακεδονίας


Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, υπογράφηκε από τον Διοικητή του Γ΄ΣΣ/NRDC-GR Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του NRDC-GR και της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων κ. Ιωάννη Κουσκουβέλη, καθώς και αριθμό καθηγητών και φοιτητών του Πανεπιστημίου.

Ο σκοπός της συνεργασίας είναι να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ του Νατοϊκού Στρατηγείου και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και να ενθαρρύνει παραγωγικές σχέσεις και εκπαιδευτική συνεργασία προς όφελος των δύο Οργανισμών, σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος που προάγουν τους αντικειμενικούς τους σκοπούς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.