Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
(Εκλογές Ανάδειξης Αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΠΟΕΣ)

Προς
τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ
Σας ενημερώνουμε ότι, την Κυριακή 05 Μαρτίου 2017 και από ώρα 11:00π.μ, έως 14:30μ.μ στην αίθουσα Bowling επί της Οδού Βόλου, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, θα λάβουν χώρα αρχαιρεσίες:
«προς ανάδειξη των αντιπροσώπων για το Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, (Π.Ο.Ε.Σ) μέλος της οποίας είναι η Ε.Σ.ΠΕ.Θ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 13 και επόμενα του καταστατικού της Ε.Σ.ΠΕ.Θ».
Δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των ανωτέρω οργάνων της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης.
Προς τούτο όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα ανωτέρω όργανα της Ε.Σ.ΠΕ.Θ οφείλουν να υποβάλλουν προς το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 13 του καταστατικού της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, έως τις 05 Φεβ 2017, στέλνοντας e-mail στο (info@espeth.gr), γραπτή δήλωση, ως κάτωθι:

ΠΡΟΣ
Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος …………………………. (επίθετο – όνομα) του ………. (πατρώνυμο), με αριθμό μέλους ……….., δηλώνω ότι επιθυμώ να συμμετάσχω ως υποψήφιος για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στις εκλογές που θα διεξαχθούν τη Κυριακή 05 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:30π.μ, στην αίθουσα Bowling επί της Οδού Βόλου, για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Π.Ο.Ε.Σ.
Λάρισα, ………… (ημερομηνία)

(υπογραφή)

Ο Πρόεδρος
του Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ
Υπλγός (ΕΜ) Στέφανος Κουκουράβας
Τηλ. 6932284116

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.