Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Ο Στρατηγός της πρώτης γραμμής!


Δεν έχει ούτε πέντε ημέρες στην Ξάνθη ως νέος Διοικητής του Δ΄ΣΣ στρατού ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, και δεν άντεξε στον πειρασμό να μην επισκεφθεί την αγαπημένη του Αλεξανδρούπολη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, μετά τις συνεχείς συσκέψεις και ενημερώσεις που είχε όλη την εβδομάδα με τους επιτελείς του ως νέος Στρατηγός ενός από τους πιο μάχιμους σχηματισμούς της χώρας, βρήκε λίγο χρόνο χθες το απόγευμα και επισκέφθηκε την πρωτεύουσα του Έβρου. Εκεί όπου διετέλεσε πετυχημένος Διοικητής της 12ης Μεραρχίας, αφήνοντας σημαντικό έργο και κυρίως καλό όνομα στους υφισταμένους του καθώς και την τοπική κοινωνία με την οποία συνεργάστηκε άψογα.
Χθες το απόγευμα αναγνώστες του kranosgr από την Αλεξανδρούπολη που επικοινώνησαν μαζί μας,  μετέφεραν ότι στον παραλιακό δρόμο της πόλης είδαν το νέο Στρατηγό, ο οποίος με την απλότητα και την αμεσότητα που τον διακρίνει, έκανε τη βόλτα του ως απλός πολίτης, συνομιλώντας με στελέχη και παράγοντες της περιοχής που τον γνώριζαν και έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να τον συγχαρούν. Και δεν ήταν λίγοι όπως μαθαίνουμε!
Το σίγουρο είναι ότι μετά την τελετή παράδοση - παραλαβής την ερχόμενη Παρασκευή, οι επισκέψεις στις μονάδες και τα φυλάκια στον  Έβρο θα ενταθούν από τον Στρατηγό της πρώτης γραμμής, όπως δικαίως  αποκαλούν τα στελέχη τον νέο Διοικητή τους Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.