Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Με τους ακρίτες στο Καστελόριζο την πρώτη του ημέρα ως νέος Α/ΓΕΣ ο Αντγος Αλκ. Στεφανής


(Φωτό αρχείου)
Με τους ακρίτες μας στο Καστελόριζο, επέλεξε να βρίσκεται την πρώτη του ημέρα ως νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού,  ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, εκεί όπου γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αφού διετέλεσε ένας από τους ποιο πετυχημένους Διοικητές της 95 ΑΔΤΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, χθες Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, ο νέος Αρχηγός του  ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, κατόπιν εγκρίσεως του ΓΕΕΘΑ, εκμεταλεύτηκε προγραμματισμένη εκπαιδευτική πτήση ελικοπτέρου CH 44, για μεταφορά υλικών και επισκέφθηκε το Καστελόριζο, όπου μίλησε στο προσωπικό της ΔΑΝ Μεγίστης και έδωσε τις κατευθύνσεις και τις οδηγίες του.
Οι επισκέψεις του Αρχηγού ΓΕΣ, σε σχηματισμούς και μονάδες του στρατού ξηράς, θα συνεχισθούν βάσει προγραμματισμού που ήδη έχει ξεκινήσει να γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.