Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Η ''έπελαση'' των Λαρισαίων στρατιωτικών στη Θεσσαλονίκη


''Επέλαση'' Λαρισαίων στρατιωτικών ετοιμάζεται την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί για την έδρα του Γ'ΣΣ στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, αρκετοί στρατιωτικοί που υπηρετούν στον σχηματισμό της 1ης Στρατιάς, ετοιμάζονται να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη για την ορκωμοσία του νέου Διοικητή Αντιστράτηγου Δημητρίου Μπίκου, ο οποίος θα παραλάβει τα ηνία της διοίκησης του σχηματισμού, από το νέο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.
Επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς για ένα χρόνο και στενός συνεργάτης του αξιόλογου Στρατηγού Ηλία Λεοντάρη ο Αντιστράτηγος Μπίκος, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο προσωπικό στο οποίο στάθηκε πάντα δίπλα, κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό από όλους.
Τη Δευτέρα το πρωί όπως μας έχουν μεταφέρει στο kranosgr, στελέχη όλων των βαθμών θα αναχωρήσουν νωρίς για τη Θεσσαλονίκη για την ορκωμοσία του Επιτελάρχη τους όπως τον αποκαλούν. Μάλιστα οι θέσεις στα Ι.Χ έχουν κλείσει όλες, ενώ γίνονται και συζητήσεις προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα για μετακίνηση με λεωφορείο του σχηματισμού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.