Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Για μια θέση Ταξιάρχου στο Μιλάνο

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει όπως μαθαίνουμε για τη θέση του  Έλληνα Ταξιάρχου στο Νατοϊκό Στρατηγείο του Μιλάνο στην Ιταλία.
Μετά τα δύο χρόνια που συμπληρώνει τον άλλο μήνα ο Έλληνας Ταξίαρχος Χρήστος Δρίβας, ο οποίος καλύπτει μέχρι σήμερα τη θέση και επαναπατρίζεται, υπάρχει ενδιαφέρον από  Ταξιάρχους του Στρατού  Ξηράς, οι οποίοι δεν θα ήταν αρνητικοί στο να μετατεθούν στο Μιλάνο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του kranosg, δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι μόνο στο βαθμό του Ταξιάρχου, αλλά και Συνταγματάρχες οι οποίοι είναι υπό κρίση.
Βέβαια όπως τονίζουν και οι ίδιοι, μπορεί να φλερτάρουν στην ιδέα μιας μετάθεσης στο Μιλάνο, αλλά προς το παρόν οι όποιες σκέψεις και τα όνειρα αναστέλλονται αφού  απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πραγματοποιηθούν πρώτα οι κρίσεις του Μαρτίου ή όποτε αυτές γίνουν και μετά να αποφασισθεί ποιος θα καλύψει τη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.