Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Με ποιον νατοϊκό διοικητή συζήτησε τις τουρκικές προκλήσεις ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης
Η πρόκληση των Τούρκων στα Ίμια με πρωταγωνιστή τον ίδιο την Αρχηγό των τουρκικών ΕΔ ήταν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη και του διοικητή του νατοϊκού  Στρατηγείου Darryl A. Williams.Η συζήτηση έγινε στο περιθώριο της τελετής παράδοσης παραλαβής στο Γ΄ΣΣ.
Ο Ναύαρχος Αποστολάκης επιβεβαίωσε ότι συζήτησε και το θέμα των τουρκικών προκλήσεων,χωρίς φυσικά να αποκαλύψει τι ακριβώς ειπώθηκε.
Υπενθυμίζουμε ότι στο Αιγαίο που οι Τούρκοι προκαλούν πλέει η νατοϊκή αρμάδα που υποτίθεται ότι περιπολεί για τις προσφυγικές ροές.
Οι Τούρκοι απολαμβάνουν ανοχή διαχρονική από το ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.