Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Στο Γ'ΣΣ αυτή την ώρα ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης ΣτεφανήςΣτην έδρα του Γ'ΣΣ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτή την ώρα ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο Αρχηγός του ΓΕΣ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον αντικαταστάτη του στο Γ'ΣΣ, νεοπροαχθέντα Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, ενώ αυτή την ώρα συνομιλεί με το προσωπικό δίνοντας κατευθύνσεις και οδηγίες.
Τις επόμενες ημέρες ο Αντιστράτηγος Στεφανής, θα συνεχίσει τις περιοδείες του με επισκέψεις στην γνώριμη για τον ίδιο Ελληνοαλβανική μεθόριο, την οποία είχε ως Σωματάρχης του Γ΄ΣΣ υπό την εποπτεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.