Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Στην Κύπρο ως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς ο Αντγος Ηλίας Λεοντάρης


Στην Κύπρο ως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης. Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, το όνομα του Στρατηγού Λεοντάρη είναι το πιθανότερο για την αντικατάσταση του Αντιστρατήγου Μπασιακούλη, η θητεία του οποίου λήγει μετά και την περυσινή ανανέωση τον ερχόμενο Μάρτιο.
Ο Στρατηγός Λεοντάρης, ο οποίος είχε υπηρετήσει και παλαιότερα στην Κύπρο, είναι παραπάνω από σίγουρο πως θα πετύχει στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει αυτή την κρίσιμη για το νησί περίοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.