Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη μοντέλων στο Πολεμικό Ναυτικό


Προς απογοήτευση όλων όσων υπηρετούν στο ΠΝ, η είδηση δεν αφορά το δικό μας Πολεμικό Ναυτικό, αλλά αυτό των Φιλιππίνων, όπου μερικές από τις  υποψήφιες για τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στην υφήλιο επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του Πολεμικού Ναυτικού στην Μανίλα. 
Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στις Φιλιππίνες και μέχρι την διεξαγωγή των καλλιστείων οι καλλονές έχουν επισκεφθεί διάφορα μέρη και έχουν συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.