Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Η ''χακί'' έκπληξη του Στρατηγού Καμπά στον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα


Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του Διοικητή του Δ' ΣΣ στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, μετά το πέρας της τελετής ο νέος Στρατηγός Διοικητής Γεώργιος Καμπάς κάλεσε τον ΑΝΥΕΘΑ για ενημέρωση στο κέντρο επιχειρήσεων όπου εκεί του επιφύλαξε μια ''χακί'' έκπληξη. Σε ζωντανή σύνδεση με τρία φυλάκια στον Έβρο, ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσας συνομίλησε με τους Αρχιφύλακες και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.
Πάντα μάχιμος ακόμη και την ημέρα της τελετής ο Στρατηγός της πρώτης γραμμής Γεώργιος Καμπάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.