Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου με θέμα Κρίσεις Αρχηγών! Στις 9.00 η συνεδρίαση, ποια είναι τα σενάρια. Πληροφορίες του έγκυρου Militaire.gr
Πληροφορίες του έγκυρου Militaire.gr αναφέρουν ότι στις 9.00 το πρωί θα γίνει συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ με θέμα κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Άπαντες στο ΥΠΕΘΑ είναι “σφίγγες”, ωστόσο οι πληροφορίες του Militaire.gr κάνουν λόγο για αλλαγές Αρχηγών κι όχι για αλλαγή. Δεν θα αποστρατευθεί δηλαδή ένας Αρχηγός. Ρισκάροντας μια πρόβλεψη θα λέγαμε ότι το σχέδιο που υπάρχει και με βάση το οποίο θα γίνει η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, προβλέπει ακόμη και την αποστρατεία τριών από τους τέσσερις Αρχηγούς.

Οι κρίσεις σε επίπεδο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων πιθανόν να αναμένονταν αργότερα. Ωστόσο η έναρξή τους στην Πυροσβεστική είχε αρχίσει να δημιουργεί κάποια σενάρια για επίσπευσή τους.

Είναι μια ένδειξη για πρόωρες εκλογές; Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει σ΄  όλους τους τόνους ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Στην ελληνική πραγματικότητα βέβαια έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε ,τα τελευταία χρόνια την όποια χρονική επίσπευση των κρίσεων με πρόωρες εκλογές. Το παράδειγμα του καλοκαιριού του 2009 με την κυβέρνηση Καραμανλή να κάνει κρίσεις τον Αύγουστο και αμέσως μετά να κάνει εκλογές είναι το πιο ενδεικτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.