Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

251 ΓΝΑ: «Γονάτισε» και το νοσοκομείο-κόσμημα
Παρά τον αγώνα δρόμου της διοίκησης και των στελεχών του το 251 ΓΝΑ γονάτισε. Ήταν η φυσική κατάληξη των κυβερνητικών επιλογών
Του ΚΩΣΤΑ ΑΤΤΙΑ
Τα στρατιωτικά νοσοκομεία λειτουργούσαν με τρόπο υποδειγματικό αν και έλειπαν πάντα και το απαραίτητο προσωπικό και τα μέσα και το χρήμα που ήταν αναγκαία για να πεί κανείς οτι είχαν όλα τα «όπλα» στα χέρια τους.
Η αυτοθυσία του προσωπικού έσωζε τα πράγματα. Όμως τα πάντα έχουν ένα όριο.
Η συνεχιζόμενη αδιαφορία της πολιτείας που απλά φορτώνει με βάρη τα στρατιωτικά νοσοκομεία χωρίς να εξασφαλίζει ικανή χρηματοδότηση και προσλήψεις αναγκάζει το 251 ΓΝΑ να αλλάξει την διαδικασία συνταγογράφησης και οδηγεί πλέον σε τεράστια ταλαιπωρία τους ασθενείς για να πάρουν τα φάρμακα τους.
Και αυτό γιατί πλέον για την συνταγογράφηση των φαρμάκων τους οι ασθενείς θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού.
Έτσι όπως έγινε γνωστό απο το 251 ΓΝΑ «από 01 – 03 – 2017 , λόγω των προσφάτων αλλαγών στη διαδικασία συνταγογράφησης αλλά και του ιδιαίτερα αυξημένου φόρτου εργασίας, δεν θα εκτελείται πλέον στο εξωτερικό Παθολογικό Ιατρείο συνταγογράφηση πριν την έναρξη των τακτικών ραντεβού.
Σε αντιστάθμισμα έχουν ήδη αυξηθεί η διάρκεια των ραντεβού και ο συνολικός χρόνος λειτουργίας του εξωτερικού ιατρείου.
Συνταγογράφηση στο ανωτέρω εξωτερικό ιατρείο από 01 – 03 – 2017 και εφεξής θα εκτελείται μόνο κατόπιν προσυνεννόησης (ραντεβού)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.