Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Τελετή Βράβευσης Αριστούχων Μαθητών από την ΕΑΑΑ ΛάρισαςΠραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας, παρουσία του Υπαρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας, Υποπτεράρχου (Ι) κ. Συμεών-Χαράλαμπου Ψιμούλη, η τελετή βράβευσης 35 αριστούχων μαθητών, παιδιών ε.α. Αξκων, της Β’ και Γ’ Τάξης Λυκείου του σχολικού έτους 2015 – 16.

Μετά το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του παραρτήματος Σγο ε.α. κ. Κων/νο Λιούτα ακολούθησε χαιρετισμός από τον Υπαρχηγό ΑΤΑ, τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημήτριο Παπαδημόπουλο και τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιγνατίου ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν τα βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές. Η εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση μικροδεξίωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν εκτός από τους προαναφερθέντες ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Γιώργος Ζαούτσος, ο Δκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) κ. Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, ο Υδκτης 140 ΣΕΠΗΠ Ασμχος (Ι) Θωμάς Θανόπουλος ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΕ Σμχος (Ι) Δημήτριος Κωστογλίδης, ο εκπρόσωπος του ΑΚΕ Ασμχος Ηλίας Ντουρούμογλου, ο Υδκτης ΚΕΔΑ Σκοτίνας Ασμχος (Ι) Γεώργιος Σταφυλίδης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και Χωροφυλακής κ. Β. Διβάνης, μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ Λάρισας και ο πρόεδρος των εφέδρων αξιωματικών κ. Απόστολος Βερέμης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία από την διατροφολόγο κα. Γεωργία Λιούλια με Θέμα: «Η διατροφή των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων. Φοιτητική ζωή και Διατροφή».
Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους προσκεκλημένους και ιδιαίτερα την κα. Λιούλια, τα παιδιά και τους γονείς για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.