Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας


Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλε, το πρωί σήμερα, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, στον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, ενώπιον των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, το Μικτό Τμήμα ΣΜΣ (Στρατιωτική Μουσική). Στη συνέχεια στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ έψαλλαν διαδοχικά τα κάλαντα η Μικτή Χορωδία Ενόπλων Δυνάμεων, οι χορωδίες των Τεθωρακισμένων και των Ειδικών Δυνάμεων, οι μπάντες του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και η Πολιτιστική Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελόριζου. Επίσης υπέβαλαν ευχές στον ΑΝΥΕΘΑ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, καθώς και οι Γενικοί Διευθυντές Διευθύνσεων ΥΠΕΘΑ και οι Διευθυντές Κλάδων ΓΕΕΘΑ και Γενικών Επιτελείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.