Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ 5ΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΠ.ΟΠ. ΠΝ

Μονιμοποιούνται, σύμφωνα με τις συνδυασμένες  διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 5 του Ν. 2936/2001 (ΦΕΚ 166/25−07−2001, τ. Α΄) και  της παραγράφου 8 του άρθρου 7 της με αριθ. Φ.416/205235/12−11−2001 (ΦΕΚ 1610/5−12−2001, τ. Β΄) απόφασης Υπουργού Εθνικής Άμυνας και λαμβάνοντας υπόψη το υπ' αριθμ. 4 από 17 Οκτωβρίου 2012 πρακτικό συνεδριάσεων του Συμβουλίου Εκτάκτων κρίσεων Ανθυπασπιστών - Υπαξιωματικών - ΕΠ.ΟΠ... με ημερομηνία μονιμοποίησης την έναντι εκάστου αναφερόμενη:
(Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο της ''ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ'' και κατόπιν λήψη αρχείου pdf για παραπομπή στη σχετική απόφαση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.