Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Με πέντε ώρες καθυστέρηση ξεκίνησε το ΣΑΓΕ.Μένει ο Αρχηγός Στόλου

Όργιο διαβουλεύσεων ώστε να αποφευχθούν νέοι ισχυροί κραδασμοί στις ΕΔ. Το ΣΑΓΕ που ήταν προγραμματισμένο αν αρχίσει στις 16.30,ξεκίνησε πριν από λίγο και αφού στο ΥΕΘΑ είχε κληθεί από τον υπουργό ο Αρχηγός Στόλου,Κ.Μαζαράκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν ο Αρχηγός Στόλου παραμένει στη θέση του και αυτό αν επαληθευτεί...
αποτελεί υποχώρηση της πολιτικής ηγεσίας από τις θέσεις που είχε εκφράσει στις μεταμεσονύκτιες επαφές με τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων οι οποίες και οδήγησαν στην παραίτηση Ζιαζιά.

Στην ΠΑ αναμένεται η αποστρατεία του Α/ΑΤΑ και η προώθηση σ΄ αυτή τη θέση του σημερινού υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ Τουρνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.