Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Συνάντηση Γενικού Διευθυντή ΓΔΑΕΕ κ. Δημήτρη Γεωργιόπουλου με Εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων ΕΝΑΕ «ΤΡΙΑΙΝΑ»

Ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) κ. Δημ. Γεωργιόπουλος και επιτελής αυτής συναντ...


Ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) κ. Δημ. Γεωργιόπουλος και επιτελής αυτής συναντήθηκαν σήμερα με τους εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων των ΕΝΑΕ «ΤΡΙΑΙΝΑ», κατόπιν αιτήματός τους, μετά την απόφαση των ΕΝΑΕ για τη μία (1) ημέρα την εβδομάδα εκ περιτροπής εργασία του προσωπικού και τους γνωστοποίησε το περιεχόμενο της ενημέρωσης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημ. Αβραμόπουλου...
στη χθεσινή Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, καθώς και την έγγραφη απάντηση του ιδίου (ΓΔ/ΓΔΑΕΕ) προς το Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο των ΕΝΑΕ κ. Ηankach Βoulos, μετά τη συνάντηση που είχαν στη ΓΔΑΕΕ στις 24 Απριλίου 2012.
Επίσης, επανέλαβε και σε αυτούς τα ακόλουθα:
          α. Την αποφασιστικότητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανέναρξη των εργασιών για την κατασκευή των υποβρυχίων, με την παράλληλη δέσμευση για την καταβολή των πληρωμών του Προγράμματος, με ανάλογες φυσικά από τα ΕΝΑΕ εγγυήσεις, μετά από έγκριση της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής, καθώς και τη διευθέτηση των υπολοίπων πληρωμών, με την καταβολή ισόποσων κατά το δυνατόν ετησίως δόσεων, που θα διασυνδέονται με την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής των υποβρυχίων μέχρι την ολοκλήρωσή τους, σύμφωνα με νέο επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα έργου και πληρωμών που θα συμφωνηθεί.
          β. Τη δρομολόγηση, στο ανώτατο δυνατό επίπεδο, της διαδικασίας για την οριστική επίλυση του ζητήματος με την ΕΕ, καθώς και όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τα ναυπηγεία.
          γ. Το αίτημα προς τη Διοίκηση των ΕΝΑΕ να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση με την Επιτροπή του Ελληνικού Δημοσίου που έχει ορισθεί, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, σύμφωνα με τα παραπάνω, αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και τη συγκρότηση της νέας Ελληνικής Κυβέρνησης. 
          δ. Την πρόσκληση προς τα ΕΝΑΕ να επιδείξουν ανάλογο πνεύμα καλής πίστης και να αναστείλουν άμεσα την εκ περιτροπής εργασία του προσωπικού.
          Παρά τα προαναφερόμενα, επισημάνθηκε στους εκπροσώπους ότι η Διοίκηση των ΕΝΑΕ διατήρησε αδιάλλακτη στάση και δεν έχει μέχρι σήμερα άρει την απόφασή της για την εκ περιτροπής εργασία του προσωπικού.
Τέλος, οι εκπρόσωποι του σωματείου ενημερώθηκαν ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας προτίθεται να διερευνήσει από κοινού με τον Υπουργό Οικονομικών τρόπους προσωρινής κάλυψης των αποδοχών των εργαζομένων των ΕΝΑΕ από τα διαθέσιμα ποσά δόσεων της Σύμβασης για το Πρόγραμμα «Αρχιμήδης», εφόσον τελικά δεν επέλθει συμφωνία ΥΠΕΘΑ-ΕΝΑΕ, που να προστατεύει το δημόσιο χρήμα, την εργασία και την κοινωνική ειρήνη των ναυπηγείων, καθώς και τις εθνικές ανάγκες της χώρας μας, σε θέματα άμυνας και προστασίας της εδαφικής της ακεραιότητας και της εθνικής της κυριαρχίας.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Συνάντηση Γενικού Διευθυντή ΓΔΑΕΕ κ. Δημήτρη Γεωργιόπουλου με Εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων ΕΝΑΕ «ΤΡΙΑΙΝΑ»
Συνάντηση Γενικού Διευθυντή ΓΔΑΕΕ κ. Δημήτρη Γεωργιόπουλου με Εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων ΕΝΑΕ «ΤΡΙΑΙΝΑ»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFQetnbCi-rb_R90mzWrPi9UHDutxL7iJkX3QS0nrQEdFBeuLRdwAFq6rAkGITYhuDwNuNJ6qjBhpc_OlngJu903F0BIi9NIg2llqUqZfocK14zO45v_eyZxq-C3twYjuBxNF47fq5mKbR/s400/yetha.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFQetnbCi-rb_R90mzWrPi9UHDutxL7iJkX3QS0nrQEdFBeuLRdwAFq6rAkGITYhuDwNuNJ6qjBhpc_OlngJu903F0BIi9NIg2llqUqZfocK14zO45v_eyZxq-C3twYjuBxNF47fq5mKbR/s72-c/yetha.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/04/blog-post_1302.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/04/blog-post_1302.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy