Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΔ/ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΜΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ) ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΔ. ΕΙΧΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΕ) ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΓΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ «ΑΡΜΑ» ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ Ι. ΓΙΑΓΚΟΥ.

ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Σ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ(1Η ΣΤΡΑΤΙΑ/ΛΑΡΙΣΑ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Π.ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ-ΚΥΠΡΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΑΜΠΑΤΗΣ ΞΙΦΑΡΑΣ (ΑΠΟ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ/ΤΑΞΗΣ 76 ΣΣΕ), Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ(ΠΒ) ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΔΥΣ(ΓΟΥΔΗ/ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΖΟΡΜΠΑΣ) ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ(ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ). ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ.

ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΙ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ(ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Α/ΓΕΣ-ΝΥΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ), Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 77/ΣΣΕ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(ΓΣΣ-NDC GR-ΘΕΣ/ΚΗ)/ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ 3 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΔΣΣ/ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ, ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ/ΚΑΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΖΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΒΣΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΘΕΟΚΛΗΤΟ ΡΟΥΣΑΚΗ. ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ , ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΖΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 32 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΚΛΗΤΟ ΡΟΥΣΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 95 ΑΔΤΕ/ΡΟΔΟΣ, ΤΗΣ 13ΔΕΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ.


ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 2011/ΜΕΡΟΣ Β

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΩΣ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο Α ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, ΕΝΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ(ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 2 ΧΡΟΝΩΝ) ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ(ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΝ ΔΗΜ. ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ…). ΤΟΤΕ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ(Ο ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΣ ΒΥ/ΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ Α/ΓΕΣ). ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΛΟΓΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ(Η ΟΠΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΡΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ…).

ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Ο Α/ΓΕΑ Β. ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ(ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΝΝΟΩ ΩΣ «ΚΟΦΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ» ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΠΕΡΥΣΙ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ»(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ) ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΑΤΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ(Ι) ΕΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑ ΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΤΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ (Ι) ΑΝΤΩΝΗ ΑΤΜΑΤΖΑΚΗ ΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΕΘΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ (Ι) ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑ. ΛΙΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ Α/ΑΤΑ ΚΑΙ CAOC-7 /ΛΑΡΙΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΝΑΤΟΪΚΟ CAOC-7, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ (ΕΑ) ΑΝΔΡΕΑ ΥΦΑΝΤΗ ΤΟ 2003, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΛΛΕΣ ΤΑΣΕΙΣ… ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟ Α. ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗ(ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΑΥ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ/Ή Ο Η.ΒΕΝΕΤΗΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Α/ΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΘΑ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑ, ΩΣ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ… ΗΔΗ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ(ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο Α/ΓΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΠΛΗΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ).

ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΠΝ. ΕΠΕΣΕ ΩΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΟ ΝΑΤΟ/ΔΙΕΥΘΥΝΥΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΗΝΟΦΩΤΗ ΠΝ /ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α ΚΛΑΔΟΥ ΓΕΝ/ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ. ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ) ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ… Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ Γ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΕΛΘΩΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ.(ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ). ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ ΠΑΝ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ Γ. ΣΚΙΑΔΑΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ….

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΕΘΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΕΜΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΤΜΑΤΖΑΚΗ-ΟΡΦΑΝΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΥΜΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.


ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΜΕΡΟΣ 3.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΠΡΟΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ 3 ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 78, ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΙΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ 6. ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΡΟΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ (ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠΖ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΕΥΡΥΤΑΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ/ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑΤΟ/ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α ΚΛΑΔΟΥ/ΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 96 ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΧΙΟ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ NDC-GR/ΘEΣ/KH), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ(ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΔΙΣΠΟ/ΘΕΣ/ΚΗ-ΠΟΥ «ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ» ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ) ΚΑΙ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 95 ΑΔΤΕ/ΡΟΔΟΣ). ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ Γ.ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Μ.ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΩΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝDC-GR).

ΈΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 98ΑΔΤΕ /ΛΕΣΒΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΥΤΡΗ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΚΡΙΘΗΣΑΝ ΩΣ ΕΥΔΟΚΙΜΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΟΥΤΣΟΛΕΛΟΣ(ΔΔΒ/ΓΕΣ)-ΚΑΛΑΜΟΓΙΑΝΝΗΣ(ΔΜΧ/ΓΕΣ)-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(ΔΠΒ/ΓΕΣ)- Κ.ΜΑΛΙΑΧΩΒΑΣ(ΔΙΤ/ΓΕΣ)-Α.ΡΙΝΤΗΣ(ΑΣΔΥΣ)-Δ. ΤΖΙΟΥΤΖΙΟΣ(ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΙ Μ/Κ ΜΠΖ-ΕΔΕΣΣΑ) ΚΑΙ ΓΑΤΕΛΑΣ(ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΒΣΣ/ΒΕΡΟΙΑ). ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΙΑ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…

ΛΟΓΩ Α/ΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΣ(Γ.ΣΕΦΕΡΛΗΣ-Ι.ΖΑΡΑΣ-Θ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ) ΟΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΟΙ ΕΝΑΙ ΟΙ Κ.ΖΙΑΖΙΑΣ-Π.ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ-Δ. ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ. ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΥΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Γ. ΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Μ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ.

*ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΣΕ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥΣ Π.ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ Γ.ΣΚΙΑΔΑ(ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ(Ι) ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ Α/ΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΕΘΑ.

http://www.drougos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.