Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Αλβανικά ΜΜΕ: «Η Αθήνα βρίσκεται σε επιφυλακή»

Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε ένταση λόγων των 1758 εγγράφων που αναφέρονται σε διάφορους τομείς και θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα Wik...

Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε ένταση λόγων των 1758 εγγράφων που αναφέρονται σε διάφορους τομείς και θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα Wikileaks.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αλβανικής τηλεόρασης, το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνεδρίαση των ειδικών υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών.
Οι επικεφαλής των τομέων που παραβρέθηκαν συζήτησαν τον τρόπο αντιμετώπισης από τη δημοσίευση των εγγράφων, στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.
Κανείς, ωστόσο, δεν γνωρίζει τι περιέχουν τα έγγραφα αυτά, αλλά ολόκληρη η Ελληνική Πολιτεία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.
Χθες, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε ακόμη μια συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, το Υπουργείο Εσωτερικών και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι ειδικοί, επί των θεμάτων αυτών, φοβούνται ότι τα έγγραφα αυτά αφορούν το ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια,στις πολύπλοκες σχέσεις της με τον αλβανικό παράγοντα στην περιοχή των Σκοπίων, στις επαφές της με την Τουρκία, τη Σερβία κλπ.
Υπάρχει η γενική πεποίθηση ότι η δημοσίευση των εγγράφων θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των εταίρων της ελληνικής κυβέρνησης στην περιοχή και ως εκ τούτου έχουν αρχίσει στην σύνταξη ενός αμυντικού σχεδιασμού.
Στο μεταξύ, έχουν ληφθεί άμεσα μέτρα ασφαλείας, τροποποιώντας τον κώδικα των συστημάτων ασφαλείας και έχουν εκδώσει οδηγίες για περιορισμένες επαφές με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Από το συνολικό όγκο των 1758 εγγράφων, τα 180 έχουν να κάνουν με την Αλβανία και τον αλβανικό παράγοντα στην περιοχή των Βαλκανίων, ενώ τα άλλα σχετίζονται με εσωτερικές υποθέσεις στην Ελλάδα και τον αντίκτυπο που έχουν στις χώρες της περιοχής.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Αλβανικά ΜΜΕ: «Η Αθήνα βρίσκεται σε επιφυλακή»
Αλβανικά ΜΜΕ: «Η Αθήνα βρίσκεται σε επιφυλακή»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIJUV6HH25K0piFFRhSgToce6zQ-ZL0g3o74MyRAeJzQDVD_kKJ9ov1hADe4ydNJJJh69_SHlWFYaRG4bwbi5AUrKDEmf_takYlgtkvOnTDHYyemYbgzduQ4qzql8QE68FgzkaEItwyYc/s320/Athina+ne+alarm.gif
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIJUV6HH25K0piFFRhSgToce6zQ-ZL0g3o74MyRAeJzQDVD_kKJ9ov1hADe4ydNJJJh69_SHlWFYaRG4bwbi5AUrKDEmf_takYlgtkvOnTDHYyemYbgzduQ4qzql8QE68FgzkaEItwyYc/s72-c/Athina+ne+alarm.gif
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2010/12/blog-post_7914.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2010/12/blog-post_7914.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy