Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΑΝΟΥΧΕΡ ΜΟΤΑΚΙ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ Αυτές είναι σοβαρές χώρες και εφαρμόζουν το σύνολο των κυρώσεων κατά του Ιρανικού καθεστώτος για το μείζον ζ...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Αυτές είναι σοβαρές χώρες και εφαρμόζουν το σύνολο των κυρώσεων κατά του Ιρανικού καθεστώτος για το μείζον ζήτημα του πυρηνικού προγράμματος. Η ΧΑΓΗ και βασικά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ SCHIPHOL του ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ αρνήθηκαν να ανεφοδιάσουν χθες με καύσιμα το αεροσκάφος της IRAN AIR που μετέφερε στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ τον εκ των κορυφαίων υποστηριχτών του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν ΥΠΕΞ ΜΟΤΑΚΙ.

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. Ο Μοτακί επρόκειτο να μιλήσει στην ΧΑΓΗ στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ για την θέση της χώρας του διεθνώς(αν και όπως μου είπαν από την ΧΑΓΗ δεν θα υπήρχε προσέλευση ατόμων, γιατί η χώρα είναι έντονα κατά του ΙΡΑΝ). Μεταξύ των ομιλητών θα ήταν και ο νέος ΥΠΕΞ της ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Δρ ΟΥΡΙ ΡΟΖΕΝΤΑΛ. Επίσης ο ΜΟΤΑΚΙ πληροφορήθηκα ότι ήθελε να επισκεφθεί την έδρα του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΗΜΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ και να συναντηθεί με τον Γενικό Διευθυντή , που είναι Τούρκος πρέσβης με δυνατές γνώσεις στα θέματα ΧΗΜΙΚΟΥ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ.

Έντονα αντέδρασε στην επίσκεψη ΜΟΤΑΚΙ στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ, το ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, που δραστηριοποίησε τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς για την επικείμενη επίσκεψη(ΝΟΣ-KRO-VPRO-NCRV κλπ), προκαλώντας πολιτικές δυσκολίες στη νέα κυβέρνηση συνασπισμού της χώρας με επικεφαλής το κόμμα VVD.

Πάντως οι αρχές ρίχνουν το θέμα στις 8 εταιρίες που ανεφοδιάζουν επιβατικά αεροσκάφη σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της ΕΥΡΩΠΗΣ. Σε επικοινωνία που είχα αργά το βράδυ με ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ πληροφορήθηκα ότι οι εταιρίες είναι οι ROYAL DUTCH-EXXON MOBIL-STATE OIL HYDRO-TOTAL-BP-KLM-Q8-CHEVRON/TEXACO-KUWAIT PETROLEUM CORPORATION. Προφανώς όλες αυτές οι εταιρίες έλαβαν σοβαρά υπόψη τις Αμερικανικές πιέσεις για σχετικές κυρώσεις σε τυχόν συνεργασία με το ΙΡΑΝ(καθώς και τη στάση της ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ κεντροδεξιάς κυβέρνησης) και απεφύγανε να προχωρήσουν σε ανεφοδιασμό του αεροσκάφους σε καύσιμα.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΑΝΟΥΧΕΡ ΜΟΤΑΚΙ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.
ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΑΝΟΥΧΕΡ ΜΟΤΑΚΙ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdsMG0QC47WZ2IBaE76Py9KNCqPyLFFk-4EOUk608ZJNVtAC1OVbhhjDm9dHyJs-qzfTbCzHnEInBJiR5AvGcKaKq_LaJsCg4SIB5qp-ZtWO4iPAIXOTtGHGjaFfCSH_YXyAuNEdyUYgc/s320/14_IRAN%252520AIR.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdsMG0QC47WZ2IBaE76Py9KNCqPyLFFk-4EOUk608ZJNVtAC1OVbhhjDm9dHyJs-qzfTbCzHnEInBJiR5AvGcKaKq_LaJsCg4SIB5qp-ZtWO4iPAIXOTtGHGjaFfCSH_YXyAuNEdyUYgc/s72-c/14_IRAN%252520AIR.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2010/12/blog-post_618.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2010/12/blog-post_618.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy