Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

«Δικάστε με για εγκλήματα πολέμου»…

Ένα μοναδικό παγκοσμίως γεγονός με πρωταγωνιστή τον σμήναρχο εν αποστρατεία της πολεμικής αεροπορίας κ. Αντώνη Φορλίδα, αποκαλύπτει σήμερα τ...

Ένα μοναδικό παγκοσμίως γεγονός με πρωταγωνιστή τον σμήναρχο εν αποστρατεία της πολεμικής αεροπορίας κ. Αντώνη Φορλίδα, αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr.
Ο ευαίσθητος αυτός αεροπόρος προσφεύγει στο δικαστήριο της Χάγης ζητώντας να τον δικάσουν για εγκλήματα πολέμου, που διέπραξε στο Αφγανιστάν.
Ο κ. Φορλίδας ήταν το 2005 στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Καμπούλ ως προϊστάμενος τηλεπικοινωνιών.

 Στο δεύτερο όροφο του κτιρίου αυτού, οι Αμερικανοί είχαν βάλει 50 παιδιά σαν ανθρώπινη ασπίδα για να μην χτυπήσουν τον πύργο ελέγχου οι Ταλιμπάν. Τα παιδιά αυτά ήταν ορφανά από οικογένειες του Αφγανιστάν και οι πράκτορες των Αμερικανών είχαν διαδώσει το γεγονός στους Ταλιμπάν για να μην γίνει στόχος το αεροδρόμιο της Καμπούλ, το οποίο χρησιμοποιούνταν και ως στρατιωτική βάση (για τους Αμερικανούς).

Ένα από τα παιδιά αυτά κρατάει στην αγκαλιά του ο κ. Φορλίδας στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το newsbomb.gr

Από την ημέρα που επέστρεψε ο κ. Φορλίδας στην Ελλάδα δεν μπορεί να ησυχάσει και αποκαλύπτει σήμερα στο newsbomb.gr ότι το 60% των αμερικανικών επιδρομών στο Αφγανιστάν καταλήγουν σε δολοφονίες αμάχων.

«Δεν πατούσα εγώ του κουμπί, αλλά έκανα το έγκλημα να συμμετέχω σε αυτές τις δολοφονίες και γι’ αυτό τώρα ζητάω να δικαστώ και να φυλακιστώ ως εγκληματίας πολέμου» λέει ο κ. Φορλίδας.

Σε ένα ξέσπασμα ευαισθησίας και διαμαρτυρίας για τις γνωστές δηλώσεις Πάγκαλου, ο κ.Φορλίδας εκποιεί σήμερα τα παράσημά του δηλώνοντας ότι το ποσόν που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στις οικογένειες των σκοτωμένων αεροπόρων.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Κωστοπούλου

http://www.newsbomb.gr/apokalupseis/story/dikaste-me-gia-egklimata-polemou
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: «Δικάστε με για εγκλήματα πολέμου»…
«Δικάστε με για εγκλήματα πολέμου»…
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8BkPsrw3P3wXQ2tsojdOSXLGQrlyrObvM4Jes_mkXWRjpgxEyX5EtujHLa1GJrgpKRalAzLEauiXi9vmhCuJ52LBQ7dWS2EGAvecItheK5vhEJCesQVSRvrjmF44Gjzhn7FfqEkJKzgyX/s320/FORLIDAS-425x288.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8BkPsrw3P3wXQ2tsojdOSXLGQrlyrObvM4Jes_mkXWRjpgxEyX5EtujHLa1GJrgpKRalAzLEauiXi9vmhCuJ52LBQ7dWS2EGAvecItheK5vhEJCesQVSRvrjmF44Gjzhn7FfqEkJKzgyX/s72-c/FORLIDAS-425x288.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2010/12/blog-post_2825.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2010/12/blog-post_2825.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy