Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

Ένα πολύ δυνατό σενάριο

Ιανουάριος ΧΧΧΧ
Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται μέσα σε βαθιά ύφεση.
Η Ε.Ε βρίσκεται σε πορεία διάλυσης.
Εκτός απο τις μικρές χώρες όπως η Ελλάδα , η Ιρλανδία και η Πορτογαλία , οι μεγαλύτερες του Νότου με δομικά προβλήματα στην οικονομία όπως η Ισπανία και η Ιταλία ζητούν την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης φοβούμενες μην οδηγηθούν στην χρεωκοπία όπως η Ελλάδα ένα χρόνο νωρίτερα.
Η χώρες του Βορρά με μπροστάρη την Γερμανία και την βαριά βιομηχανία της έχοντας κερδοσκοπήσει στην πλάτη των χωρών του Νότου αρνούνται την βοήθεια φοβούμενη ότι τα μεγέθη είναι τέτοια που δεν την συμφέρει.
Την ίδια στιγμή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η Αμερικάνικη οικονομία παρά τις προσπάθειες ανάκαμψης της και την μείωση των εξόδων ειδικά απο την απεμπλοκή στο Ιράκ και δευτερευόντως στο Αφγανιστάν δεν έχει καταφέρει να βγει απο την ύφεση.
Οι επιτελείς της ομοσπονδιακής κυβέρνησης γνωρίζουν ότι το πάλε ποτέ ισχυρό νόμισμα τους δε θα μπορεί για πολύ ακόμη να τους διασφαλίζει την ενεργειακή επάρκεια που απαιτείται.
Παράλληλα βλέπουν πως ενεργειακά αυτόνομες και εξαγωγείς χώρες όπως η Ρωσία , το Ιράν , η Βενεζουέλα προχωρούν συνεχίζουν (Ρωσία) ή ακολουθούν αυτόνομες πολιτικές με αποτέλεσμα την πιθανότητα ενεργειακού στραγγαλισμού των ΗΠΑ.
Στα υψηλά κλιμάκια της αμερικανικής διοίκησης συζητείται εντόνως πως ίσως ήρθε η ώρα να εκμεταλευθούν τα αποθέματα ασφαλείας της παγκόσμιας ενεργειακής αγοράς.Τα αποθέματα του Αιγαίου και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.
Στην περιοχή εδώ και καιρό υπάρχει μια προαιώνια αντιπαλότητα δυο συμμάχων στο ΝΑΤΟ. Της Ελλάδος και της ΤΟυρκίας.
Η κατάσταση είναι λεπτή κυρίως λόγω της ιδιαίτερα έντονα αυτόνομης πολιτικής της Τουρκίας τα τελευταία χρόνια κάτι που την έχει οδηγήσει σε σύγκρουση ακόμη και με τον στρατηγικό για πολλά χρόνια συμμαχό της στην περιοχή , το Ισραήλ.(Την ίδια στιγμή διαρρέουν πληροφορίες για στήριξη της Τουρκίας στην Αλ Κάιντα και των ΗΠΑ στο PKK)
Ο σκοπός είναι απλός , το Αιγαίο πρέπει να διεθνοποιηθεί , δεν συμφέρει τις Αμερικάνικές επιδιώξεις η οποιαδήποτε εθνική κυριαρχία επ αυτού ,δεν θέλουν σε καμία περίπτωση μια ισχυρή και πιθανά πυρηνική Τουρκία , ενώ την Ελλάδα την ελέγχουν σχετικά εύκολα μετά την πρόσφατη οικονομική κρίση και τα ανδρείκελα που εκλέγονται κατόπιν σχετικής προπαγάνδας.
Απο την άλλη δεν θέλουν την πλήρη αποδυνάμωση των Ε.Δ και των δυο χωρών διότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν το ΝΑΤΟ να μείνει χωρίς επαρκεί αντίσταση σε αυτή την γωνιά.
Επίσης μετά το μπλοκάρισμα των αγωγών που έδιναν έξοδο στην Ρωσία στη Μεσόγειο με ένα διεθνώς , Νατοικό Αιγαίο μπορούν να την ελένξουν όποια στιγμή επιθυμούν.
Παίζοντας διπλό παιχνίδι , όπως έκαναν και το 1996 με την γνωστή κρίση των Ιμίων, λένε στους Τούρκους πως η Ελλάδα λόγω της οικονομικής δυσκολίας της θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια για να βγάλει τα πετρέλαια και να μην βγεί απο την ζώνη του ευρώ όπως την απειλούν(θα δώσει κομμάτι αυτών εκεί).
Οι Τούρκοι επικουρούμενοι και απο Ιραν το οποίο διαφαλίζει πως θα έχουν τα απαραίτητα ενεργειακά αποθέματα στην διάρκεια του πολέμου , προχωρούν σε κατάληψη νήσων της Ελλάδας που δεν κατονομάζονται με σαφήνεια στις διεθνείς συνθήκες ενώ παράλληλα προχωρούν σε αποκλεισμό του μισού Αιγαίου μετά τον 25ο.

Στην Ελλάδα οι πολιτικά εκλεγμένη κυβέρνηση καταρρέει υπο το βάρος και της οικονομικής κρίσης και της πολεμικής αντιπαράθεσης την οποία δεν κατάφερε να αποτρέψει.
Για ένα μεγάλο διάστημα οι δυο χώρες βρίσκονται σε ετοιμότητα ενώ διαρκώς γίνονται θερμά επεισόδια.
Οι Ρώσοι βλέποντας πως οι Αμερική και οι συμμαχοι της ελέγχουν πλήρως την ενεργειακή αποθήκη της ευρύτερης Ευρασίας για τα επόμενα 50-70 χρόνια αποφασίζουν να δράσουν……….
Οι Ρωσικές δυνάμεις βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού ενώ την ίδια στιγμή οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ ,της Ιταλίας και της Αιγύπτου βρίσκονται σε επιφυλακή.
Οι Αμερικανοί κινητοποιούν τον 6ο στόλο ενώ οι Σούδα και το Αβιάνο της Ιταλίας βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας.
Ταυτόχρονα θέλοντας να κάνουν μια κίνηση αντιπερισπασμού βάζουν Νότιο Κορέα και Ιαπωνία σε επιφυλακή.
Η Βόρεια Κορέα βλέπει τις δυνάμεις των προαιώνιων εχθρών τους να βρίσκονται μια ανάσα ώστε απλά οι Αμερικάνοι να αποσπάσουν την προσοχή της Ρωσίας στην ευαίσθητη εκείνη περιοχή.
H Ρωσία προειδοποιεί την Τουρκία να αποσύρει τα στρατεύματα της και να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματέυσεων για μια συνολική επίλυση του θέματος της διεθνής ναυσιπλοίας στο Αιγαίο την Ν.Α Μεσόγειο και τα Στενά.
Η Τουρκία θεωρώντας πως έχει την χρυσή ευκαιρία για την αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας κάνουν το κρίσιμο λάθος.
Προχωρούν σε εισβολή με μια ολομέτωπη επίθεση κατά της Ελλάδος………χωρίς την έγκριση κανενός απο τους μεγάλους.
Η Ρωσία βλέποντας ότι καταρρέει η άμυνα της Ελλάδος , μη ξεχνάμε πάντα τον ύπουλο ρόλο της Αμερικής, μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τα πάντα στην περιοχή προχωρά σε μια ολομέτωπη επίθεση εναντίον της Τουρκίας.
Η Αμερική βλέπει πως τα δεδομένα αρχίζουν να αλλάζουν.Δεν έχουν να κάνουν μόνο μια μικρή χώρα αλλά με ολόκληρη την Ρωσία.
Δεν μπορεί όμως να επιτεθεί η ίδια κατα μέτωπο , και φροντίζει να γίνουν ενέργειες απο ανατολάς με κύριο εκφραστή την Ιαπωνία και την Ν.Κορέα.
Μια τετοια ευκαιρία όπως κατανοείται δεν αφήνει το Σταλινικό καθεστώς της Β.Κορέας σε ρόλο θεατή.
Στην Μεσόγειο η Ρώσοι έχοντας συντρίψει την Τουρκία προελαύνουν ενώ την ίδια στιγμή μετά την κατάρρευση του μετώπου οι Τουρκικές δυνάμεις εντός Ελληνικού χώρου παραδίδονται σωρηδόν στον Ε.Σ.
Σε μια παράλληλη εξέλιξη ο Ε.Σ για να αποφύγει τυχόν αντάρτικο εντός Ελληνικής επικράτειας απο οικονομικούς μετανάστες γειτονικών χωρών που υποστηρίζονται απο την Τουρκία προχωρά στην δημιουργία προγεφυρώματων τόσο στην Β.Ήπειρο όσο και στο Μοναστήρι των Σκοπίων.
Η Αμερική βλέποντας το παιχνίδι να γυρνά ανάποδα στέλνει τελεσίγραφο μέσω ΝΑΤΟ στους Ρώσους να εκκενώσουν την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α.Μεσογείου κάτι που όμως δεν γίνεται.
Η Ελλάς αποφασίζει να μείνει εκτός αυτής της σύγκρουσης προσπαθώντας να γιατρέψει και τις πλήγές που ήδη έχει………..
Η σύγκρουση είναι σκληρή …………………………μιας και πλέον εμπλέκονται όλοι όσοι έχουν την στρατιωτική δυνατότητα…………..είναι όμως άλλη κουβέντα αυτή.

116 σχόλια:

 1. Ante re zoa ti malakies einai aytes. Ante na apolysoun tous misous karavanades mpas kai paei mprosta I oikonomia.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ego den tha to elega senario dinato alla pragmatopoiisi ton profition tou patera paisiou...
  kai o noon nooito...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. δυστυχωσ ειναι εφικτο να συνμβει κατα 99,9%,να δω ομωσ αυτοι που κοροιδευουν την αναρτηση,αν θα πιασουν οπλο για την πατριδα και τισ οικογενειεσ τουσ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. nai xaxaxa..opws panta vevaia oloi aytoi poy gelane 8a einai kai oi prwtoi poy 8a psaxnoyn aeroplana na thn kopanhsoun otan 8a dyaliontai ola gyrw tous opws thn pa8ane kai oi Kyprioi pou htan stis paralies ths Kerinias kai elegan "ela mwre ayta den ginontai"!!trexa twra prosfygas karagkiozh!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πατερ παησιο, θεους και δαιμονες. Σε μια καταμετωπη επιθεση απο τουρκια πως ο ΕΣ θα στησει προγεφυρωματα σε αλβανια και σκοπια?
  Και ποιος σας λεει οτι μαζι με τουρκια δεν μπορει να επιτεθει και η αλβανια..?
  Απολυστε το 90% των ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΩΝ (5ετη, εθελοντες κτλ) που ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Αν γινει πολεμος ΟΛΟΙ θα κλειθουμε να πολεμησουμε και οχι μονο αυτοι.
  Οσο για τα σεναρια...θα μας σωσει η μαμα ρωσια...ΑΡΑ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ραγιαδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. καθολου απιθανο...
  οπως κ καθολου μη αναμενομενη απαντηση του κυρ μλκα που κοροιδευει πιο πανω.ειναι βλεπετε κ αυτος απο τα ζωα που τα βαζουν να μαλωνουν μεταξυ τουσ ωστε να συνεχισουν το φαγοποτι ανενοχλητοι αυτοι που συνεχιζει να ψηφιζει ο κοιμισμενος λαος.θα ξυπνησει ποτε??εγω ειμαι απαισιοδοξος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. φιλε ζωο εισαι εσυ. Αυτοι τουλαχιστον που τα τρωνε...τους ψηφισαμε(νε)...τους καραβαναδες, που ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ..πως και με τι κριτηρια μπηκαν στο στρατο?
  και στο τελος τι προσφερουν? προστασια στα συνορα που γινεται της κακομοιρας? και αν αυτο ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ επιλογη..ας εχουν τα αρχ...δια να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ καποιοι αξιωματικοι..αλλα ΠΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μάθε ρε καραγκιόζη να μάθεις πρώτα σωστά Ελληνικά και μετά έλα να πουλήσεις πολεμικά σενάρια . Μπρρ !!!! Ειλικρινά δηλώνω ότι έχω δεί αυτούς τους "οικονομικούς μετανάστες γειτονικών χωρών που υποστηρίζονται από την Τουρκία" , όπως τους αποκαλείς , να χειρίζονται την γλώσσα των Ελλήνων καλύτερα από κάτι αιθεροβάμονες ψευτοελληναράδες όπως εσύ . Όσο για το σενάριο ... λυπάμαι αλλά είναι ελεεινό και με θίγει και σαν Έλληνα και κυρίως σαν άνθρωπο . Ίσως να μη μπορείς εσύ να το καταλάβεις , αλλά προτιμώ να δίνω τις μάχες μου μόνος μου χωρίς να μπλέκω άλλους . Αυτά τα αδερφίστικα του στυλ οι καλοί Ρώσοι θα σώσουν τους ανήμπορους gay Έλληνες που χάνουν τη Μύκονο από τους Τούρκους , και οι Έλληνες δε συμμετέχουν σε τίποτα και όλα θα γίνονται για το καλό τους χωρίς οι ίδιοι να κουνήσουν το δακτυλάκι τους γιατί τους βοηθάνε ο Θεός , οι ΕΛ , οι εξωγήινοι , ο Μέσι , ο Ποπάυ και δεν ξέρω ποιος άλλος, τα ακούω βερεσέ . Ουφ ! Τα πα και ξεθύμανα ! ΖΩΑ !!! ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΝΑ 'ΡΘΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ !!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ !!! ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Συγγνώμη στο προηγούμενο σχόλιο εννοούσα να γράφεις και όχι να μάθεις . Ορίστε ! Τσαντίστηκα και γράφω και εγώ σαν ζώο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. χαχαχαχα φιλαρακι εχεις μεγακυτερη φαντασια και απο τον φωσκολο.Γιατι δεν γραφεις κανα σεναριο επιστημονικης φαντασιας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ(!),ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. olo kai kati apo ayta tha simboun.....alimono an tha simboun TOPA....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Toulaxiston gia th thraki ola auta pou kapote koroideuate ta vriskoume hdh mprosta mas, mas poulhsate treis nomous edw panw. mas vlepw prosfyges se liga xronia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Καθυστερημένο σενάριο στρατόκαβλων άχρηστων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. σταματήστε οτιδήποτε κάνετε για λίγα λεπτά.
  κοιτάξτε το παρών.πώς είναι,πώς έχει διαμορφωθεί,και πέστε μου όλοι σας,τι ακριβώς απο αυτά που συμβαίνουν τώρα είχατε φανταστεί οτι θα συμβεί...? όλοι μας,που μπαίνουμε σαν τις κατίνες και κράζουμε οτιδήποτε διαβάσουμε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ !
  ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ....ΤΙ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΤΕ ?
  ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ(και γω μαζί βέβαια,μή φανταστεί κανείς οτι διαφέρω,ή οτι βγάζω απ'έξω τον εαυτό μου)..και η απάντηση σας είναι ένα μηδενικό!!! δεν μπορέσαμε να κάνουμε απολύτως τίποτα e-μάγκες μου,ακόμα και αν μας δόθηκε ΑΠΛΩΧΕΡΑ η ευκαιρία!
  ΑΝ αυτοί που γράφουν εδώ,είναι "ζώα" όπως γράψατε,τότε σε τί διαφέρετε εσείς που τους αποκαλείται έτσι?! αυτή είναι η παιδε'ια σας,έτσι σας μάθανε? αν ναι,είναι καιρός να ξεμάθετε,διότι οι καιροί είναι χαλεποί και οι μέρες δύσκολες(για όποιον ζεί στον κόσμο του,και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου*)
  όποιος έγραψε το παραπάνω άρθρο,ΠΡΟΦΑΝΩΣ είχε και κάποιο λόγο.
  όχι να σας τσιγκλίσει,αλλά ίσως να σας προειδοποιήσει,ή απλώς ήθελε να γράψει για κάποιο φόβο του....γιατί αντιδράτε ?
  μίλησε κάποιος για τον ΠΑΪΣΙΟ.
  δεν νομίζω το "ζώον" που έγραψε το άρθρο να πιστεύει ή να έχει ακούσει γι αυτόν(καθ'ότι "ζωον" όπως τον αποκαλείται*....),εξ'αλλου,δέν τον αναφέρει πουθενά απ'οτι διάβασα....
  Αυτό που μετα λύπης μου αντιλαμβάνομαι είναι πως και ο αδελφός σας να έρθει να σας πεί οτι γίνεται πόλεμος απο ώρα σε ώρα,κανένας σας δέν θα μπεί στον κόπο να τον πιστέψει!!!-λυπάμαι....
  τον ίδιο ύπνο πιθανώς που κοιμόμασταν και τη νύχτα των Ιμίων.
  λυπάμαι παιδιά.....κοιμόμαστε έναν υπέροχο ύπνο!επειδή γνωρίζω καλύτερα απ'όλους τι εστί να σε ξυπνάνε βάρβαρα μέσα απο αυτό το συγκεκριμένο ύπνο,λυπάμαι για την ώρα που θα αυτός ο ύπνος ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΦΙΚΤΟΣ.
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ειρήνη υμίν
  Ειρήνη ημίν.
  Ηρεμία παρακαλώ,
  Οχι υβρεις,
  Οχι προσβλητικούς χαρακτηρισμούς,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. να παρακαλατε να μην ερθουν οι μερες που θα πρεπει να αποδειχθει ποιοι θα ειναι πιο νταιδες...οι καραβαναδες οι αναρχοφασιστες οι εθνικιστες κτλ κτλ... αλλα διαβαστε ξανα ολοι σας τα σχολια και δειτε γιατι φτασαμε στο σημειο που ειμαστε τωρα. γιατι απλα ειμαστε διαιρεμενοι σε 30 διαφορετικα στρατοπεδα και αποψεις τις οποιες φανατικα υποστηριζουμε.

  Πιο πιθανο βλεπω να φτανει η κατασταση να φτασει στα ακρα απο ενα τυχαιο γεγονος και να εχουμε ανταρτικο πολεων μεταξι ελληνων και λαθροεποικων-ορφανων του σταλιν .

  πολεμος δεν θα γινει γιατι οι πολεμοι θελουν Μεταξαδες και οχι ψοφιμια σαν αυτους που μας κυβερνανε 40 χρονια τωρα.

  ας μην δωσει ο θεος να φτασουμε εκει. ας τελειωσουν ολα εδω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. υστερόγραφο:άν έχει κάποιος στα χέρια του αποδείξεις οτι τίποτα απ'τα παραπάνω δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ,και είναι τόσο μα τόσο σίγουρος για την αποφυγή ενός τέτιου σεναρίου απο ΟΛΟΥΣ τους "εμπλεκόμενους" στα παραπάνω γραφόμενα(ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ,και φυσικα για τις πολιτικές που θα ακολουθήσουν στο μέλλον)..αν κάποιος είναι τόσο σίγουρος πώς ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ,τότε ας κατέβει στην πολιτική,κι εγώ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. file moy eime enas apo aytoys toys axristoys pou anaferis 8a sou pliroforiso sta 10 xronia yperesia spoy exo o mis8os mou eine 938 eyro 8es na sou po gia orario to opio se taktika diastimata anti gia 3 sxolao 6 kai 8 xoris na plironome gia to otan exo yperesia synolika parameno sto xoro ergasia moy 32 ores xoris na perno kati extra 8es na sou po gia ta krya kai ths vroxes kai ti trome sths askishs xeris poses fores 2 hmera kai 4 hmera pou yparxoyn episodia me toys gitones ego xenixtao makria apo thn guneka mou kai ta pedia mou xoris na lene sths eidishs h kapou aloy ti symvenh ston kosmo otan esi lipon pinhs to kafedaki sou h diaskedasis to ofilhs se emena ton axristo opos les giath soy prosfeo asfalia kia pistepseme an hmastan toso axristh den 8a vriskomastan ekei poy eimaste 8a eixame paoi sta spitia mas kai an pisteyis oti eine xekoyrasta h pola ta xrhmata sou leo na er8is na ta paris. ti kritiria pisteyis oti prepi na exei kapios gia na mpi ston strato

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. o kathenas grafei alla den thimountai oloi aftoi oti meta tin krisi tin oikonomiki tou 1929 eixame pagkosmio polemo , mporei na min ginei amesos alla syntoma to kaifalaio den exei ypomoni eidika ta teleytaia xronia!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Με κάτι φυντάνια εδώ μέσα που διαβάζουμε άντε να πάρετε τα όπλα να πολεμήσετε (αν χρειαστεί)....
  ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο μέλλον, αυτό θα είναι από μέσα
  ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ
  Με τον ωχαδερφισμό δεν πάμε μπροστά. Χρειάζεται εθνική ενότητα (και ετοιμότητα).
  Από ανδρείκελα και προδότες χορτάσαμε...

  Υ.Γ1. Αυτό για τη Θράκη τώρα...αλήθεια...σας λέει τίποτα το κλείσιμο των 2 στρατιωτικών νοσοκομείων εκεί; Και γιατί εκεί και όχι αλλού;
  Υ.Γ2. Όσο για εκείνους που υπερασπίζονται τους λαθρομετανάστες (γιατί λαθραία έρχονται εδώ) Να σας δω όταν θα γίνουν 1000000 τι θα κάνετε...Ίσως την κάνετε για κανένα ήσυχο προάστειο, ίσως και εξωτερικό...αλλοίμονο όμως σε εκείνους που θα μείνουν εδώ!
  Υ.Γ3. Άψογος ο 9:36....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. makari ayto to senario na mn pragmatopoihthei pote giati meta tha exoume pagosmio polemo.to thema einai pws an ginei polemos,oi ligostoi pou agapane tn patrida tous tha pethanoun gia aythn xwris na vgei kati.enw oi alloi frapedosfougokwlarioi pou roufane tn frapa tous k arazoune gia kafe tha psofisoun san ta podikia h tha treksoune san tis kotes na paroune aeroplanaki gia allou.giati dn exoune mathei na adimetwpizoun tipota.makari ola na pane kala k na mn xreiastei na ginei tipota(an k tha ginei...)ws tote as anyshxoume merikoi k oi alloi na synexisoun na koimudai tn ypno tou dikaiou.oi ellhnes exoune xtyphthei stn glwssa tn thrhskeia ta ethima k tn istoria.to eixe pei k o henry kissinger allwste apo to 74'....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Αχ κοιμοσαντε τον υπνο του δικαιου!
  Ξυπνατε ζωα στο σπιτι σας θα μπουν σε λιγο καιρο και δεν θα παρετε χαμπαρι,που ηδη εχουν μπει γιατι η Ελλαδα σπιτι σας ειναι αλλα που να καταλαβετε!
  Σας νοιαζει μονο να μην πειραχθει η περιουσια σας το σπιτι σας και μην σας την καταπατησει ο γειτονας,τωρα που σας καταπατανε-ξεπουλανε και μπαινουνε παρανομα στην Ελλαδα δεν το θεωρειτε σπιτι σας!
  Αυτος που εγραψε το θεμα ειναι πολυ σωστος και αληθινος!
  Αλλα παντα θα υπαρχουν καποιοι φραπεδουμπες που θα κοροιδευουν!
  Οσον αφορα τους στρατιωτικους,αυτοι ειναι που φυλανε τα ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ,αυτοι ειναι που δεν πληρωνονται,αυτοι ειναι που δουλευουν ατελειωτα 24ωρα!
  Και τι ζητανε μην τους απαξιωσουν,να ζησουν μια ζωη φυσιολογικη με καινουργιες στολες και γυαλισμενα υποδηματα οχι τσαλακωμενες και φθαρμενες στολες και τρυπια παπουτσια!
  Οσοι λετε και δεν τιματε τους στρατιωτικους σας δινω χαιρετισματα οτι αυτο που κανουν οι στρατιωτικοι μαζι και εγω το γουσταρουμε και θα συνεχισουμε να το κανουμε και ας γινει σταση πληρωμων δεν θα κατεβουμε στους δρομους να απεργησουμε γιατι εχουμε ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ να φυλαμε την ΕΛΛΑΔΑ μας λαμογια ε λαμογια που κρυβεστε πισω απο φουστανια και απο τα λεφτα του μπαμπα και οταν ηταν να υπηρετησετε κλαιγατε και φιλαγατε κατουρημενες ποδιες για να μην βαρεσετε σκοπετα,σας επαιρνε η γκομενα τηλεφωνο και κλαιγατε γιατι εισασταν μακρια τσατσοι ε τσατσοι!
  Ολα αυτα θα γινουν και παλι θα κλαιτε αλλα αφηστε σε εμας που για ολη μας την ζωη θα υπηρετουμε την πατριδα να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα δεν μας νοιαζει γιατι θα πεθανουμε με τιμη που πεσαμε για μια χωρα που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ!
  ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΖΩΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΩΑ!
  (κεκτημενη ταχυτητα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Πρός
  27 Νοεμβρίου 2010 10:09 μ.μ.
  Γιά το,
  Υ.Γ1. Αυτό για τη Θράκη τώρα...αλήθεια...σας λέει τίποτα το κλείσιμο των 2 στρατιωτικών

  Αν εισαι συνάδελφος, αν εχεις υπηρετήσει εκεί κοντά, αν χρειαστηκες ιατρικές υπηρεσίες, σε ενα απο αυτά, ειλικρινά θα αλλαζες γνώμη.

  Νοσοκομεία για βόλεμα των εκάστοτε κρατούντων εχουν γίνει πρό πολλού..
  Τό αν πρέπει να κλείσουν με το σκεπτικό της απο εδώ πλευράς και για το γαμώτο λέω οχι.

  Για πραγματική και ουσιαστική περίθαλψη η ενοποίηση του Ιατρονοσοκομειακού προσωπικού με το πανεπιστημιακό νοσοκομείο νομίζω δεν θα ειναι ασχημη λύση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Καλα λενε οτι εμεις οι Ελληνες εχουμε στο αιμα μας τον διχασμο και τον αλληλοσπαραγμο.
  Απο την αρχαια Ελλαδα με την Αθηνα και την Σπαρτη μεχρι τον μεταπολεμικο εμφυλιο τρωγομαστε δυστυχως μεταξυ μας.
  Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ...ΣΠΑΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
  Και εμεις αντι να ειμαστε μονοιασμενοι και να δουμε πως θα τα βγαλουμε περα κοιταμε τα νευρα μας(λογω της οικονομικης κρισης)να τα ξεσπασουμε στο διπλανο μας.
  Ας ξυπνησουμε λιγο και ας βαλουμε το συμφερον του τοπου για μια φορα πανω απο το δικο μας μηπως και δουμε ασπρη μερα...
  Ο εχθρος αλλού βρισκεται και οχι στο προσωπο του διπλανου μας συνελληνα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Πες τα 10:39! Να δουμε αυτοι που το παιζουν έξυπνοι τώρα, όταν θα γίνουν αυτά, που θα βρίσκονται. Γιατί ήδη αρχίζουν και γίνονται όσα έχουν ειπωθεί εδώ και πολλά χρόνια!!
  ¨ολοι αυτοί που ειρωνεύεστε, ανοίξτε τα στραβά σας και δείτε τι γίνεται γύρω σας και αφήστε για λίγο το x factor. Διαβάστε και λίγο περί Παίσιου που τα έχει πεί αυτά και πρίν από αυτόν και άλλοι. Εκτός και αν είσαστε τόσο πορωμένοι οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να αποβλακώνεστε.
  Και εσείς οι στρατιωτικοί να ξέρετε πως ο πολύς κόσμος είναι μαζί σας και σας αναγνωρίζουν τις θυσίες που κάνετε. Δεν είσαστε μόνοι σας. Πίστη να έχετε στην Παναγία μας και θα σας βοηθά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΘΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΟΓΟΓΕΙΟ.. ΤΟ ΣΕΝΑΡΕΙΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΓΕΙΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΕΚΗΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΦΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.. ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠςΣ Η ΡΩΣΣΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠςΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΑ ΑΘΤΟΜΑΤΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ 2 ΜΕΤΟΠΑ.. ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΡΩΣΣΟΥΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΤ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΘΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΚΑΡΠΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΦΥΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ.. ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΗΝΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.. Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.. ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΕ ΜΟΥΛΟΧΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΔΙΑ ΕΞΟΧΟΥ ΕΛΗΓΜΟΥ..

  ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΑΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Τ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΘ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΜΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΣΕΒΑΣΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ.ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ Η ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΕΛΕΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΦΙΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ,ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ !!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΜΑΠΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ ΜΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΣΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΥΦΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. Ο ΜΕΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ Ο.Υ.Κ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ... ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ , Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ.
  ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ
  Ο ΔΕ ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ , ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΓΑΛΑΤΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟΓΓΕΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ.
  ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ
  ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
  Π Ρ Ο Δ Ο Θ Η Κ Α Ν
  ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΓΕΝΙΑ. ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Π Ε Ι Ν Α Ε Ι ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
  ... ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 2 ΜΗΝΩΝ , ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.
  ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ , ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ , ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΟΥΛΑΝΕ , ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ, ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΟΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Kατ'αρχήν συγχαρητήρια στην κυρία για το παραπάνω κείμενό της. Νομίζω ο επίλογός της τα λέει όλα.

  Κατά δεύτερον, να εκφράσω κι εγώ την άποψή μου, λέγοντας ότι η Ρωσία το μόνο που μπορεί να κάνει είναι μια τρύπα στο νερό. Πλέον γύρω από όλη αυτή την υπερδύναμη υπάρχουν Αμερ. βάσεις σε όλες τις χώρες, πλήρως εξοπλισμένες και "στοχευμένες".
  Απλά ο Αμερικάνος, όσα χρόνια κι αν περάσουν, πάντα θα έχει αυτό το κόμπλεξ απέναντο στον Ρώσο, θέλοντας πάντα να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος και μάλιστα (ας γελάσω) ο δικαιότερος. Έχω δουλέψει με Αμερικάνους και τους γνωρίζω σχετικά.

  Όσο για τον φουκαρά τον Έλληνα, η ιστορία απέδειξε ότι ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ σε κάποιου τέτοιου είδους κατάσταση, κανένας εξωτερικός παράγοντας δεν του στάθηκε.

  Αυτά..

  ΑΡΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Φιλε του 9.51. Λες οτι πληρωνεσαι 950 ευρω μετα απο 10 χρονια για να κανεις.....ασκησεις. δηδαλη τιποτα.
  1) Αν δε σου αρεσει γιατι δεν φευγεις? πανε στην αγορα εργασιας να δουμε με τα ''προσοντα'' σου τι πιανεις.
  2) Πριν γινουν θεσμος οι επαγγελματιες στρατιωτες ποιος ετρεχε στα εκτατα συμβαντα και εκανε τα ''καθηκοντα'' σου? Φυσικα αυτοι που εκαναν την θητεια τους. Επομενως αφου υπαρχει εναλλακτικη εσυ γιατι να πληρωνεσαι?
  3) Κριτηρια για να γινεις φανταρος...καλο αυτο..1) να μην εχεις μπαρμπα, 2) BMI (body mass index)ελληνιστι..η μπακα σου, να μην υπαρχει για 20 χρονια απο την στιγμη που μπαινεις στο στρατευμα, οχι να ψοφατε μετα απο 5χμ τρεξιμο 3)να καλυπτεται πραγματικα κενα δηλαδη..αντι να τρεχω εγω και ο καθε ΜΑΛΑΚΑΣ στο καστελοριζο να ΠΑΣ εσυ ΜΟΝΙΜΑ απο την στιγμη που ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ. ειδικες δυναμεις που χρειαζεται καταρτιση κτλ...θες και αλλα?
  δεν ειναι προσωπικο, ωστοσο η ΕΠΟΠ φιλε ειστε (το 99%) καρκινομα και ανθρωποειδη. αυτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. akoyse na sou po den eine ola ta daxtyla toy xerioy soy ta idia ostoso se pliroforo oti den vriskome se kanena kolonaki 1 les gia synora to gnorishs oti apagoreyete stratiotiko tmima na kanei sylipsi para mono na to anaferi se astinomikh arxi.2 yteron ypiretisa 18 mhnes opotan mhn mou les gia 8itia kai den exeis idea pos pernane shmera h stratiotes kai den to katigoro ayto moy les gia mikh maza nai enas mikros ari8mos ontos eine paxhsarkos alla exoyn kai mia hlikia den xero pou ypiretises kai ti eikones h ti perases alla eise poly adikos na apolish toys ep op alla 8a yperetisete parapano h 8a klegeste moy les gia mparmpa sthn koronh gia pes mou kati dystixos sthn ellada poy den litoyrgi etsi se enoxli o stratos kai den se enoxloyn kapih aloi pou ka8onte sta grafiatoys moy les gia asfalia pia asfalia re karamhtro poy oti farmaka paro ta plirono kai perno piso meta apo poso kero to 25% oti pa8o prepi na pao se stratiotiko nosokomio pou kanoun to agrotiko toys den exo dikeoma na pao se politiko 8a moy peis gia gnoshs PES MOY PIOS FANTAROS PIGE STO KASTOLORIZO KAI AN PIGE POSO EKATSE OS 4 MHNES KAI AN PIGE OLA AYTA KALIPTONTE APO TO MONOMO PROSOPIKO OPOTAN THS PAMPATSES SOY ALOY KARAGIOZAKO NA EXEIS APOPSI OTAN GNORISHS KATI H HMIMA8IA SKOTONH 8A MOY PEIS GIA KATARTISH.OTAN PARH FOTIA OTAN GINH SEISMOS OTAN PLIMHRISH PIOS ERXETE KAI SE GLITONH RE KARAGIOZH 8A MAS PEIS KAI KARKINOMATA VLAKA ALLA TOSO STENOMIALOS KAI KONTOF8ALMOS KAI RIXOS AN8ROPOS EISE TOSO SOY KOVI KARKINOMA EISE ESY KAI H OMIH SOY.OSO GIA THN ASKISH MALON FANTARILHKI TOY KOLOY EKANES GIATH DEN EXEIS IDEA POSO PRAGMATIKH EINE EISE APO TA FANTARAKIA POU THN ARAZOYN STO K P S KINOS GIOTADES OLI THN HMERA TOYFA KAI OTAN PANE GIA KAFE LENE TA TRELATOYS GIA NA POULI SOYN MOYRI STO GOMENAKI KATI TETIA PSEFTOTIPAKIA SAN ESENA EXO SYNANTISH POLES FORES KATARXHN TI EISE TI GNOMH LES PANO SE PIO 8EMA GIA LO 8EMA LEME KAI ALOY PAS ARA ASTO ANTE GEIA 8A SE PERIMENO STO AERODROMIO MEGALE OTAN 8A GINH TO MPAM GIA NA SE GYRISO STHN 8ESI SOY.OSO GIA TA PROSONTA ERGASIA MOY ASE NA TA XERO EGO GIA EMENA EXO PERASI APO ARKETES DOYLIES PRIN FTASO EDO POY EIME

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ναι οκ...εποπακο...βγες εξω για δουλεια αμα δεν σαρεσει!οι μισοι ειστε αγραμματοι και οι αλλοι μισοι αχρηστοι...γιαυτο ειστε εκει!γιατι δεν χρειαζετε καμια γνωση και περνετε μισθο που δεν θα ονειρευοσασταν καν εκτος στρατου με τα "προσοντα" σας...προσοντα???ασ γελασω...χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Xalaroste re . Polemos de ginete ksana edo..Ola pleon agorazonte kai ksepouliounte ..
  Kanenas prothipourgos de tha mpei sti diadikasia polemou asxeta zoa oloi//.... Iparxoun epixirimaties pou exoun ependisi dis euro ..kanenas tourkos de tha mas kanei ntou gia polemo...Ola pouliounte...sti teliki ola poulithikan..Akoma kai eseis oloi edo opos k ego ksepoulithikmae gia 30.000 .. Se periptosi polemou ta Ripapa mas tha paroun ??Ante sovareftite kai vrite kana ergolavo na ladosoume...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Στον 2.13. Εγω δεν ειπα οτι μπορουν να κανουν κατι η ΕΠΟΠ για την λαθρομεταναστευση...που ειναι ΤΡΕΛΟ, μιλαω για την ηγεσια (επαγγελματιες αχρηστοι και αυτοι). Μικρο μερος με μπακα...αει καλα. Εγω ημουν καστελοριζο ΓΕΛΟΙΕ, και η μονιμαδες ερχονταν βολτες καθε βδομαδα 2 μερες και αντε γεια.
  Εγω ΑΧΡΗΣΤΕ ζω εξω, αφησα δουλειες για 2 χρονια των 50,000 ευρω οντας γενετιστης για να ερθω να υπηρετησω το ΜΠΟΡΔΕΛΟ που να το καψουν.
  Οσο για τις καταστραφες...πριν ρε ΑΧΡΗΣΤΕ που δεν υπηρχαν ΕΠΟΠ ποιος ετρεχε? το 80...το 90? ηρθατε εσεις η ΡΑΜΠΟ του καναπε και ολοι σωθηκαν.
  Επαγγελματιες πρεπει να υπαρχουν στον τομεα των αξιωματικων αφου μειωθουν στο μισο ο αριθμος τους,ειδικες δυναμεις, και σε ατομα που χειριζονται ειδικα οπλικα συστηματα. ΤΕΛΟΣ μετα.
  2 χρονια στρατευση αντρες/γυναικες μετα το σχολειο και ειναι υπερ αρκετο.
  ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ να δεις τι να παει να ΠΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ..και οχι το ΜΠΟΡΔΕΛΟ που εχουμε εμεις..αν πουν οι τουρκοι να μπουν εχουμε πεσει σε 2 ωρες (και πολλες λεω).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. πάντως εσένα βρε γενετιστή της κακιάς ώρας σίγουρα θα σε "έπερναν" σε 2 ώρες!
  γράψε και το ονοματάκι σου να ξέρουμε να μην σε προτιμήσουμε βρε χλε-χλε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. 1:15 που υπηρέτησες αγορίνα μου?σε ποιο γραφειο ήσουνα γιατί σε έβαλε το βισμα σου?γιατί αν είχες υπηρετήσει αλλού θα καταλάβαινες τι εστι ''ενοπλες δυνάμεις''!όσο για τον 960 ευρώ...ποτέ του δεν ζήτησε κτ!κλάφτηκε για τα χρήματά που παιρνει?απλά σου απάντησε στο οτι τον θεωρείς αχρηστο!εχουμε γεμίσει e-μάγκες κουραμπιέδες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. 12.33...ενω εχεις εσυ τα αρχειδια να γραψεις το ονομα σου...σωστα? ςγω φιλε ηρθα απο το εξωτερικο, εκατσα καστελοριζο 5 μηνες, χωρις βυσματα αν και μπρορουσα να ειμαι σε στρατιωτικο νοσοκομειο και δεν το εκανα γιατι δεν ειμαι σαν και εσενα και τους ομοιους να ΓΛΥΦΩ. οσο για τον αν με επερναν...ναι..ο μονος λογος να πολεμησω ειναι η οικογενεια μου..την ελλαδα και τους ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ στα αρχειδια μου την εχω.να την καψουν, ας την κανου οτι θελουν.ΧΕΣΤΗΚΑ. τι ειναι η η σημερινη ελλαδα?? οι αρχαιοι..αν σου πω να μου πεις 5 στιχους απο ΙΛΙΑΔΑ η ΟΔΥΣΣΕΙΑ τα τετοια μου ξερεις..και ομως τους αρχαιους τους καπυλευεσαι για τον πολιτισμο τους. ΟΥΣΤ , μαλακες.
  Αντωνης ανδρεου Ιωαννιδης, Κλινικος μοριακος γενετιστης στο Imperial Hospital Λονδινο, Department οf Human Genetics, Bower Building. Θες και το σπιτι μου μηπως? Ενω εσυ, ΡΑΜΠΟ του πληκτρολογιου..απο εσενα θα σωθει το μπορδελο.
  αντε γεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ, ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ.60 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΝΟΥΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΖΩΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ Ν ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΣΕ ΟΤΙ ΒΟΥΡΚΟ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΙΔΟΣ ΚΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΒΙΣΙΓΟΤΘΟΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΞΕΝΟΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ? ΜΗ ΠΟΝΕΣΕΤΕ? ΜΗ ΣΚΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ? Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ... ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ(ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ)ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 300 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ... ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Μ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΟΙ ΒΡΟΜΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΚΟΥΦΙΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ, ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ. ΑΥΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΤΥΠΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΡΙΜΑ...ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. 60 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Oi parouses sygkyries epitasoun tin meiosi tou stratou kathos den xreiazetai. Polemos den prokeitai na ginei. To kratos xreiazetai POLITIKOUS YPALLILOUS me ptyxia kai metaptyxiaka. Oi apopseis tou styl prostateyoun tin Ellada kai ta synora anikoun se stereotypa tou parelthontos. I anaptyksi epiballei tin synergasia ton xoron kai me tin Toyrkia. Ksypniste loipon. Erxetai dioksimo ton epop.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ennoeitai dioksimo kai pentaeton.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Προς κο Αντώνη Ιωαννίδη,

  Μάθε κύριε Ιωαννίδη, γεννετιστή της καρπαζιάς (και θα στο εξηγήσω παρακάτω), ότι εγώ εδώ και πάνω από 25 χρόνια που είμαι φορολογούμενος πολίτης δεν λιποψύχησα σαν κι εσένα, να πάρω των οματιών μου και να φύγω για το όπου φύγει φύγει και όπου έχει μπόλικο παραδάκι.
  Έμεινα εδώ στη ψωροκώσταινα, να πολέμάω το θηρίο και να προστατεύω τους πολυαγαπημένους σου γονείς στο να μπορούν να στέλνουν κάτι καϊνάρια σαν κι εσένα στο εξωτερικό να σπουδάσουν, μπας και μάθουν και καμιά σωστή ελληνική λέξη, γιατί εσύ απλά έμεινες στο γνωστό υβρεολόγιο που μιλούσες από τότε που το τσουτσούνι σου έβγαζε τυράκι.
  Το ξέρω κι εγώ και καμιά δεκαριά άλλα εκατομύρια νεοελλήνων ότι εσύ ο παλαιοέλληνας δεν πρόκειτε να δώσετε δεκάρα για το μπουρδέλο όπως το αποκαλείς, κι ότι τα έχεις όλα γραμμένα στους δίδυμους γεννητικούς σου αδένες. Γνωστοί οι πλέον αχάριστοι των ευεργετηθέντων. Η ιστορία μας το έχει δείξει άλλωστε και συνεχίζει να το δείχνει.
  Δε ξέρω βέβαια αν εσύ θα μπορούσες να μου απαγγείλεις 5 στιχους απο ΙΛΙΑΔΑ η ΟΔΥΣΣΕΙΑ, δεν έχει νόημα άλλωστε, σκοπός θα είναι να είσαι σε θέση να τους νοιώσεις και να τους καταλάβεις.
  Φαντάζομαι ότι εκεί στην ξενητιά, μόλις λες ότι είσαι "Ελλην" και φουσκώνουν τα στήθη σου από περηφάνια (λέμε τώρα), σου λένε και οι εγγλέζοι περί Socrates, Aristoteles και Patroclus δώστου και καμαρώνεις σα γύφτικο σκεπάρνι.
  Όλα τα παραπάνω χωρίς εμπάθεια κύριε Ιωαννίδη, αλλά για πες μου, ποιά μονάδα είναι στο Καστελόριζο;
  Έχεις 5 λεπτά να θυμηθείς. Άλλως θεωρήσαι ψευδολόγος.
  Άσε που έχει και φρέσκο ψαράκι στο νησί.

  Όσο για το όνομά μου, δεν έχει σημασία το αν θα το γράψω ή όχι. Για σένα είμαι ένας γλύφτης, ράμπο, μαλάκας, που κάθε 3 χρόνια κάνει τουρισμό ανά την Ελλάδα, συνεχίζοντας να παρέχω προστασία στους πολυαγαπημένους σου γονείς που σε έστειλαν έξω ..να γίνεις άνθρωπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΚΥΡΙΕ Η' ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ 3:06 ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ?ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ? ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Προς antoni ioannidi,
  δεν πας στην Αγγλία που έχει και πολλά guys να περάσεις καλά?άσε τους Έλληνες στη μιζέρια τους!

  θα ήθελα να μάθω ποιο ελληνικό ΑΕΙ έχετε τελειώσει!θα θυμάσαι τον εαυτούλη σου όταν ήταν να δώσεις πανελλήνιες εξετάσεις και την εκανες με ελαφρά πηδηματάκια,ε?η ευκολη λύση...δε θα ήμουν τόσο ''μαγκας'' αν ήξερα οτι επειδη my dad είχε λεφτά καταφερα και πήρα πτυχίο και έγινα άνθρωπος...γιατί αν δεν είχε...τώρα μπορεί ήσουνα ΕΠΟΠ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΛΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ?!,ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ?-ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ,ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ !
  ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΟΛΟΤΕΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ)ΩΣΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΤΕ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΕ !
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ/ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ-Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΝΟΩ-ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!-ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ!
  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
  ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ...ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ !
  ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΑΙΝΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ "ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ".
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΤΕ ΒΟΜΒΑ
  e-πυροτεχνουργοι μου,ΟΧΙ!
  ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ!
  ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ,ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ??! ΤΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ "ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ"?????
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ !!!
  ΠΑΛΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
  στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
  αφού η ιστορία σας ανήκει
  σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

  Στ' αυτιά μου δεν χωράνε υποσχέσεις
  το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε
  το πλοίο των ονείρων μου με πάει
  σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε

  Μένω μονάχος στο παρόν μου
  να σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -
  κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
  συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε

  Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
  το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας
  ξεγράψτε με απ' τα κατάστιχά σας
  στον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σας

  Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
  στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
  αφού η ιστορία σας ανήκει
  σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

  Μένω μονάχος στο παρόν μου
  να σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -
  κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
  συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε

  ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ-ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ-ΚΝΙΤΗ 'Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ...!
  ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ,ΦΟΡΑΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ,ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΨΑ!
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 6:13Μ.Μ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ..ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΛΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΛΑ Θ ΑΛΛΑΞΟΥΝ..ΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.. ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. εποπακο ακομα δεν λες ονομα να γελασουμε με την παρτη σου...κανα δημοτικο θα εχεισ βγαλει και κανεισ περηφανη την πατριδα και καλα..και την προστατευεις κιολας...τσ τσ τσ...μιλησαν και οι μισθοφοροι του Αφγανισταν...και του Κοσσοβου...ουστ τεμπεληδες ανεπροκοποι και ανειδικευτοι εργατες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. εσύ για ποιον λες τώρα, γιατί περδέφτηκα.
  χαχαχαχαχαχχαα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΞΕΡΕΤΕ????Η' ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. koita na soy po soy milai o epopakos den mporo na katalavo giath vgazis tosh kakia kai otropos poy milas etsi gia toys stratiotikoys xeris ti doylia kano kai me krinhs gia pes moy me ti asxolise kai thn hlikia soy gia na sou apantiso analoga ego pantos soy protino na er8is na paris ta xekoyrasta xrhmata kai na ginhs ens axrhstos na ta pernhs xontra giath den erxese na foreshs to xaki an 8es poly eyxaristos na milisoyme na poume ths apopsis mas kai na doyme ta +kai - xoris xaraktirh smoys

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ
  ΤΟ ΟΜΟΔΟΞΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
  http://www.youtube.com/watch?v=wbDw_W-_n7g

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. AN8ISTHS DHMITRIOY EVAGELOS RE GENETISTHS TOU KOLOY EYTIXOS POY H ELHNES DEN EXOYN TO dna soy giath den 8a ypirxe tipot elhniko atoma san esena volepsakides katantisan thn xor etsi gia thn megali oikonoma araxe tora sthn gay xora soy kai kane xoro gia thn piso porta soy mhdeniko

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΣΤΕ
  ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ
  ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΝΤΕ FOR MOTHER RUSSIA
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ''ΠΑΡΤΙΖΑΝ''. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ
  http://www.youtube.com/watch?v=qXYLSliNItk&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ
  ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ
  http://www.youtube.com/watch?v=o15eB4aHlss&NR=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. ΚΥΡΙΕ ΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 7:10Μ.Μ. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΑΝΕ Μ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΙΔΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!"ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΑΤΑΙΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΜΕ Α@@@@ΙΑ.
  ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
  http://www.youtube.com/watch?v=RNhIt9bTwwk

  ΚΑΙ ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
  ΞΥΠΝΑΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΜΑΣ ΑΝΑΨΕΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΕΙΣ?ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ!ΕΧΕΙ ΖΟΥΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. ΑΦΟΥ ΡΕ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ?ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. ΑΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
  ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ
  http://www.youtube.com/watch?v=Lg0N3xhOzc8&feature=related
  ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. ΤΟ ΕΙΔΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ 7:46...ΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 2:35μ.μ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΡΩΣΙΚΗ.
  ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΟΜΩΣ Ε, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΡΩΣΙΚΑ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΩΣΙΔΕΣ ΜΕΤΑ
  ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ@@@@ΕΣ
  ΔΕΣ ΤΩΡΑ
  http://www.youtube.com/watch?v=IHlq_P5CI18

  http://www.youtube.com/watch?v=09Rf2KqA7a4&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Παιδιά μια διαπίστωση. Υπάρχουν άτομα σε κάθε blog που υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες και γενικά τη διάλυση της Χώρας. Κοροϊδεύουν τις έννοιες έθνος και πατρίδα. Κολλάνε ταμπέλες τύπου φασίστες και χουντικοί σε όλους μας. Μη τους δίνετε σημασία. Είναι οι ίδιοι, μετρημένοι στα δάχτυλα. Πληρώνονται γι αυτό. Σκανάρουν τα μπλόγκ και κάνουν το συνήγορο του διαβόλου. Είναι η ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουν το αναπόφευκτο, να νοιαστούμε για τον συνέλληνα. Έχω ακούσει κάποια πράγματα, συγκεκριμένες ip διευθύνσεις που παρουσιάζουν τρομερή κινητικότητα σε υπεράριθμα blog για πολλές πολλές ώρες!!! Τυχαίο; Δε νομίζω. Δε σας παραξενεύει καθόλου πως αυτοί οι άνθρωποι με τις τόσο “διαφορετικές” υπάρχουν μόνο στον ψηφιακό κόσμο, ενώ στον πραγματικό είμαστε όλοι αγανακτισμένοι και συμφωνούμε στο 90 % των λεγομένων; Μην τους αφήνετε να κατευθύνουν και το τελευταίο ελεύθερο μέσο. Είναι ελεύθεροι να γράψουν ότι θέλουν, γι αυτό πληρώνονται! Εμείς τα δικά μας Έλληνες!!! Ο επιμένων νικά Αδέρφια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. 8:12μ.μ...ΤΑ ΕΙΔΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΙΜΑ.ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 2:35?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ 8:20μ.μ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ 8:25 ΚΑΙ 2:35.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ!ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΕΤΣΙ!ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Τα είδα. Στη χώρα μας δυστυχώς επικρατεί εθνοφοβεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΤΣΙ?
  ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΨΗΤΟ.
  ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΧΟΛΟΙ.
  ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
  ΑΝ ΠΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Ή ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ (ΟΧΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ) ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 22 ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.
  ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ.
  ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ?
  ΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ, ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. (ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ).
  ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
  ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΠΟΠ , Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, Ο Χ, Ο Ψ Ή Ο ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΑΝ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ? ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ. ‘’ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@@Ο ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΠΟΝΤΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΣΕΕ. ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΔΗΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΧΕΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Ή ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΔΕ ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΕ ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ.
  ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
  ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΤΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΡΜΟΖΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΙΩΝΙΟ ΜΑΧΗΤΗ.ΤΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ,ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ,ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ.ΟΛΟΙ!ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, Η ΣΑΠΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΓΑΓΡΑΙΝΑ...ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΝΑΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΔΕΡΦΕ 9:09 ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΟΥ.Α!ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΡΩΣΙΔΕΣ ΜΕΤΑ, ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 2:35. Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. 9.29 sorry νόμιζα ότι είσαι άνδρας.
  θα σου στείλω λοιπόν τον πατήρ Σλιατοσλάβ να σε εξομολογήσει.
  Πλάκα κάνω.
  Πρόσεξε να δεις. Έκανα ένα τεστ επειδή είμαι της παρατήρησης γενικότερα.
  Στην ίδια σελίδα που είμαστε και διαβάζουμε υπάρχουν θέματα που ως Έλληνες μας αφορούν όλους ΑΛΛΑ πιθανόν να μην τα διάβασε κανείς.
  Τι σου λέει το παρακάτω?
  http://kranosgr.blogspot.com/2010/11/blog-post_28.html
  ΣΧΟΛΙΑ 0
  Τα συμπεράσματα δικά σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. θα σου πω τώρα για το 2.35 την άποψή μου.
  θεωρώ ότι ή εκκλησιολογικά το δεις με προφητείες και τέτοια, είτε ιστορικά είτε όπως θες, κάποια στιγμή πόλεμος θα γίνει.
  Ξέρεις γιατί πιστεύω ότι θα γίνει? διότι σε τέτοιες καταστάσεις μόνο μια σύραξη φέρνει την ηρεμία και ξαναρχίζεις από το μηδέν.Είναι ο κανόνας της φύσης.
  Πάντως να είσαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα γίνει.
  Επίσης επειδή τα βλέπω και λίγο θρησκεολογικά χωρίς να έχω θρησκευτικό παραλήρημα, θεωρά ότι αυτό που ονομάζουμε προφητείες κλπ κλπ που κάποιοι τα χλευάζουν θα επαληθευτούν. Έξάλλου πολλά έχουν ήδη πραγματοποιηθεί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. http://www.youtube.com/watch?v=Cr00QE1uLU8

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΕΒΡΟΣ,ΞΑΝΘΗ,ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΙΣΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ "ΓΕΙΤΟΝΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ,ΠΛΑΤΩΝΑ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΛΠ.ΟΜΩΣ ΟΙ "ΓΕΙΤΟΝΕΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΦΥΛΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ,ΕΝΑΣ ΚΕΜΑΛ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΕΜΕΙΣ? ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. εάν κάναμε γιορτή του Δασκάλου θα μας κατηγορούσαν ως οπισθοδρομικούς.
  άστα φιλενάδα για κλωτσιές είμαστε ως χώρα. και που είχαμε κορυφαίους δασκάλους τι έγινε? άλλοι τους διαβάζουν και μαθαίνουν αρχαία, όχι τα δικά μας παιδιά.
  είναι οργανωμένο το σχέδιο, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. ΜΑ ΠΕΣ ΜΟΥ 10:24,ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ?ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ 10:08,ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ,ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ. ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΑΛΗΘΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. όποιος ψάχνει βρίσκει 10.38 το ζητούμενο είναι να διαβάζεις πίσω από τα γράμματα και όχι να τρως αμάσητο ότι σε σερβίρουν.
  τι θες να σου στείλω άλλο?
  κάτσε να μπω στα αγαπημένα να σου βάλω κανένα καλό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. 10.38 πάρε ένα ωραίο θρησκευτικό ρώσικο τραγούδι να σε ηρεμήσει. είναι το
  Господи, помилуй! που θα πει ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΩΝ.
  Σε όποια εκκλησία ρώσικη, σέρβικη, ουκρανέζικη ή βουλγάρικη πας θα ακούσεις το Γκόσποντι πομίλουι= κύριε Ελέησον.
  http://www.youtube.com/watch?v=JKGAiH4-2hk&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ 10:08.ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΒΑΡΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΜΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΞΑΝΘΗ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ. ΟΜΩΣ ΡΕ ΣΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ?ΜΕ ΞΕΝΙΖΕΙ ΠΟΛΥ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. έλα πάρε ένα ωραίο
  http://www.youtube.com/watch?v=ZnMHM1jzW6A&feature=player_embedded
  όσον αφορά τους τούρκους και το αν είναι χριστιανοί άσε, τι να σου λέω τώρα από δω που διαβάζουν χιλιάδες.
  τέλος πάντων ποτέ μη λες ποτέ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. ολοι εσεις οι ΕΠΟΠ, πειτε μου σας παρακαλω, ΠΟΙΑ ακριβως ειναι η δουλεια σας? τι ακριβως προσφερετε? Γραψατε οτι φιλατε τα συνορα και προασπιζετε την ασφαλεια στην χωρα. Πριν υπαρχει ο θεσμος των ΕΠΟΠ, η χωρα δεν ηταν ασφαλης?πριν δεν υπηρχαν φανταροι, οχι μισθοφοροι, που προστατευαν την χωρα? και πως ακριβως μας προστατευετε? αν γινει πολεμος μονο εσεις θα πολεμησετε?
  πληρωνεστε 800-1300 ευρω, σιγουρα δεν ειναι πολλα. ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ? που δεν γινοταν πριν?
  αυτα τα λιγα. για μενα δεν πρεπει να υπαρχετε αφου ειστε πεταμενα χρηματα. και οσοι απο εσας παραπονιεστε, για βγειτε στην αγορα εργασιας να δουμε με τα προσοντα σας τι θα κανατε.θα προτιμουσα να πληρωνει ο φορολογουμενος, γιατρους, νοσοκομους, δασκαλους, αστυνομικους παρα αχρηστους φανταρους.
  κατι τελευταιο επειδη ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος και σας πληρωνω για να καθεστε. Με τι αξιοκρατικα κριτηρια μπηκατε? γιατι δεν γινεται ο θεσμος μεσω πανελληνιων οπως πχ αστυφυλακες? πολλοι απο σας μονο μεχρι λυκειο πηγατε..γλυψατε και τωρα ειστε βολεμενοι τελειως ασχρηστοι δημοσιο-υπαλληλισκοι. και αν σας φαινονται λιγα τα φραγκα ΦΥΓΕΤΕ, αλλα δεν εχετε τα καλαμπαλικια, θρασυδειλοι, στρατοκαυλοι.Αληθεια για καποιος γινεται επαγγελματιας φανταρος? αν ειναι γιατι του αρεσει ο στρατος, παει να πει οτι εχει ψυχολογικα προβληματα, αν παλι για την σιγουρια..ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. 11:19μ.μ..ΜΕ "ΣΚΟΤΩΣΕΣ"...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, Τ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΩ.ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΟΥΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Nα το χοντρύνουμε λίγο;
  Παρακάτω δείτε μερικούς που δε μάσησαν.
  Τίποτε και κανέναν

  http://www.youtube.com/watch?v=m4QXzP2BBjQ&feature=related

  AΡΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. 11.45 δεξου την πραγματικότητα καλή μου

  άρη που τον θυμίθηκες ρε τον αρκάν? ειχε και ωραία γυναίκα και τον εφαγε το σκοτάδι.
  άραγε το τιγράκι ζεί? καταλαβαίνεις τι λέω ε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. μόνος του έφαγε το κεφάλι του.

  απληστία φίλε μου.

  από ήρωας κατάντησε...

  ..ξέρεις!


  ΑΡΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. ΜΑΛΙΣΤΑ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ...ΕΠΙΜΟΡΦΩΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ..ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.ΑΡΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Geia esas toys ilithioys poy pisteyete oti h rosoi tha mas sosoyn..profiteies kai trixes..
  http://www.youtube.com/watch?v=VMzlwK2gOw0&feature=player_embedded

  afilaxta sinora..EPOPADES..POY EISTE??? tha mu peite den exoyme entoles einai h astinomia..kai seis palikaria me toys axiomatikoys sas ti kanete? TIS KOTES..mhnas mpei, mhnas vgei..
  ZOA xipniste.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. ΑΓΑΠΗΤΟΙ,
  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΝΕΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΙΓΟΥΣ,
  ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ....,
  ΑΠΟΨΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΝΥΧΤΑ ΕΔΩ,
  ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΕΥΓΩ ΦΕΥΓΩ ΦΕΥΓΩ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ,
  ΔΕΝ ΕΙΡΘΑ ΑΠΟΨΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑΣ ΚΡΙΝΩ Η ΝΑ ΣΑΣ
  ΕΠΙΚΡΙΝΩ,ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ, ΓΕΛΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΠΟΛΥ ..ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΑΥΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΧΑΜΕΝΟ ...ΚΤΛ ΚΤΛ
  GYRISA STHN ELLADA META APO 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΑ Ν ΑΡΑΞΩ ... ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΕΔΩ . ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ..,ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ... ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ SERVICE...ΛΑΔΩΣΑ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΑ ΕΤΡΕΞΑ ΜΕ ΤΡΕΞΑΝΕ ΣΤΟΝ Α' ΤΟΝ Β' ΤΟΝ Γ' ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ ΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑ ΕΚΕΙ.. ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ = ΨΥΧΟΥΛΑ.. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ
  ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 50 ΕΤΩΝ ΞΑΝΑΦΕΥΓΩ..ΑΛΛΑΖΩ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΠΡΙΝ ΠΕΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΖΩ.
  ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ
  ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΩ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
  ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ:
  ΣΕ ΕΑΥΤΟΥΛΙΔΕΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ, ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
  ΑΛΛΑΖΩ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΙΣ 28/6:13ΜΜ
  Στ' αυτιά μου δεν χωράνε υποσχέσεις
  το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε
  το πλοίο των ονείρων μου με πάει
  σε κόσμους που εσείς δεν ονειρευεσθε

  ΑΝΤΙΟ ...
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.
  ΩΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
  ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ.
  Η ''ΓΕΙΤΟΝΙΑ'' ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ
  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. 12:12 Σε θαυμάζω που είσαι στο σώμα γιατί δεν πρέπει να είναι καμιά εύκολη δουλειά. Εγώ δεν είμαι αλλά είμαι αρκετάευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα διότι είμαι απο εκείνα τα μέρη που προανέφερες σε κάποιο σχόλιό σου. Είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα μας αλλά ταυτόχρονα έχω και κάποιες θεωρίες για το τι μέλει γενέσθαι που δεν είναι όμως επί του παρόντος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Η Ελλάδα μια χαρά πάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. εποπακια...με μεγαλη γλωσσα και καθολου αξιοπρεπεια.αν δεν σας αρεσει βρειτε μια πραγματικη δουλεια.τεμπεληδες.πηγαμε στρατο και ξερουμε ποσο δουλευετε...ανικανοι για τα παντα και παντα τη λυση τη φερνουν οι φανταροι..ανικανοι ,τεμπεληδες και με μεγαλη γλωσσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. Καλό το σενάριο, πράγματι αξιόλογο. Αλλά δεν λέει τίποτα για τον ρόλο της Κίνας και είναι ελλειπές ως προς αυτό το σημείο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μαλώνουν εδώ μέσα...καλό σενάριο (λείπει ο ρόλος της Κίνας βέβαια) ...σενάρια υπάρχουν αυτήν την στιγμή πολλά στον κόσμο..όλοι συγκρίνουν την περίοδο της σημερινής κρίσης με αυτήν του 1929 λίγο πριν τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο...
  το θέμα είναι ότι ποιοί βρίσκονται παγκοσμίως πίσω από αυτό το σενάριο..ποιοί αποφασίζουν, κινούν νήματα σε όλες τις κυβερνήσεις, διαρρέουν πληροφορίες και άλλα...

  ορίστε και ένα άλλο αρθρο που φοβάται και αυτό τον πιθανό παγκόσμιο πόλεμο....

  ψυχραιμία σε όλους, με το να μιλάτε για τους εαυτούς σας κανέναν δεν ενδιαφέρει, το να μαλώνετε κανεναν δεν εξυπηρετεί...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
  http://www.activistpost.com/2010/11/6-reasons-to-start-world-war-iii-if.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. pedia eilikrina den mporo na sas piso gia kati allo den exo kanena skopo na malono me to ka8ena edo mesa den mporo na alaxo thn gnomi enos an8ropou an pisteyi kati apopsi tou kai sevasti alla den mpori na thn epivali me to etsi 8elo na dioxoyn olo to strato gia na paoi mprosta to kratos re pedia kai meta na do ti kratos 8a minh eilikrina katse kai skepsoy ligo ti les kai 8a deis oti kapou eise ypervolikos file moy genetisth me to na ka8ese na malonis me emena kai ego me esena den vgazi kapou eine etsi h oxi??edo syzitame den skotonomaste alla den simenh oti kai ayto pou les eine kai to sosto o ka8enas ta pisteyo tou

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. 8:39..ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΠ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..ΕΛΕΟΣ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. EXEIS DIKIO FILE MOU AN TA VALIS OLA KATO SENARIA 8RISKIA POLITIKH OLA ALISIDA KAI XETILIGOYN SIGA TO 8EME EINE OTI ALOI TA PISTEYOUN KAI ALOI OXI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Senaria kai pipes...oloi oi stratokayloi stathgoi tou kanape aynanizontai..
  edo o kosmos kaigetai kai to ...ton monimadon me IQ ntomatas xirizetai.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. Kala den tha einai gia poly monimades. Tora pou o kindynos polemou ekmhdenistike me tis klotsies tha tous dioxnoun.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. Oi axristoi milane kiolas. Me tis geitonikes xores tha synergstoume.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. Oi stratiotikoi einai kaloi kai tous xreiazetai i xora.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. i stratiotikoi nai...dhladh, axiomatikoi, pilotoi, kapoioi epaggelmaties stis eidikes dinameis poy teleionoyn ''sxoleia'', atoma poy xeirizontai eidika oplika sistimata p.x. rantar, patriot ktl...epaggelmaties/episthmones/texnikous (px texnikoi polemikhs aeroporias).
  Ostoso MONIMADES EPAGGGELMATIES AXRHSTOYS poy mphkan sto strateyma GLIFONTAS, den xreizomaste giati einai parasita ta opoia plironei o ellhnnikos laos eno den xreiazontai.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. A re blaka 3:17 exei pesei meteoritis ilithiotitas se ayti tin xora. Oloi oi axristoi idiotikoi ypalliloi ton 300 euro pou den prosferoun tipota stin koinonia giati douleuoun se axristes epixeiriseis paroxis upuresion pou to mono pou kanoun einai na forodiafeygoun kai den paragoun AEP bgainoun kai krazoun genika tous dimosious upalilous. Makari na kleisoun oles autes oi etaireies na paei mprosta i xora. Episis na metanasteusoun oloi oi ilithioi tou stul tou dikou sas.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. 8.05...epeidh dhladh iparxoun axrhstes epixeirhseis pou forodiafeugoun ktl prepei na iparxoun kai asxrhstoi anthropoi san kai esas?

  ESEIS OI Epaggelmaties fantaroi..pes mu se parakalo ti AKRIVOS PROSFERETE? POIA EINAI H DULEIA SAS? TI SKOPO IPARXhS EXETE?

  kai telos an thes..oi epixeirhseis forodiafeygoun giati iparxoun AXRHSTOI DHMOSIOI ipalliloi san toys eaytous sas pou den kanoun sosta thn duleia tous eno pairniun mistho apo to ''periseyma'' ton axrhston idiotikon ipallilon.

  otan theliseis..apanthse logika kai pes my poia akrivos einai h duleia kai h prosfora soy.

  kai p.s. akoma kai me esas...tous misthoforous SKATA epaggelmaties eiste..mpordelo einai o stratos. trava na deis, tourkia, israhl, germania, gallia..na deis ti akrivos einai EPAGGELMATIKOS kai APOTELESMATIKOS STRATOS..(me tourkia kai israhl na mhn einai epaggelmatikoi apokleistika)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. ...ξαναήρθα και συνεχώς αναρωτιέμαι διαβάζοντας εδώ και ώρα όλα όσα γράφονται..!
  πόσο αγαπάς να είσαι Ελληνας όταν αρνείσαι να γράψεις στην ίδια σου τη γλώσσα χάριν "ευκολίας" ?
  δηλαδής..που θα έλεγε και ο παππούς μου αν ζούσε και που ήτανε αγράμματος και ορφανός ο κακομοίρης (απο 10 χρονών),αν έρθει κάποιος και σου πεί δώσε την πατρίδα,τη λευτεριά σου,τη γλώσσα σου,κι εγώ θα σου δώσω πολλά λεφτά,τότε θα την ξεπουλήσεις ΚΥΡΙΕ GREEKLISH?!
  ......δεν αμφέβαλλα στιγμή.μην ωρύεσαι(και φυσικά μην απαντάς,μιας και δεν σου κάνω την τιμή προσωπικά,ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.)
  ένα ένα όμως...!
  για τον κύριο που έφυγε,και πάει στο καλό(εκει στο εξωτερικό απ'οτι κατάλαβα),να του πώ,οτι θα έπρεπε ήδη να είχε φύγει,και ΚΑΚΩΣ που ήρθε πίσω για να "αράξει" όπως νόμιζε!ακόμη και το "άραγμα" κύριε,θέλει κι αυτότην τέχνη του,ξέρετε!
  ...οι ΕΛΛΗΝΕΣ που θα μείνουν,θα πολεμήσουν αν χρειαστεί,και δέν έχουν μάθει να αλωνίζουν την υφήλιο προσπαθώντας να βρεί ηρεμία το πνεύμα τους.!μια χαρά ήρεμο είναι κι εδώ,εκτός απο κάτι ακρότητες/εμμονές ξενομανίας που έχουν ορισμένοι,και προσπαθούν να τις καλλιεργήσουν στους υπόλοιπουςμας!
  Ο Χ Ι ΚΥΡΙΟΙ,ώρα καλή στην πρύμνη σας,κι εμείς εδώστην φτώχεια μας.(ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΟΝ ΥΠΗΡΧΕ,ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ "ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ")αυτά,για να εξηγούμαστε κύριε,και καλό σου ταξίδι!
  για τα υπόλοιπα...και κυρίως για το θέμα που τέθηκε όσον αφορά το οτι υπάρχουν ΚΙ ΆΛΛΑ ενδιαφέροντα θέματα στο blog,τα οποία δεν χρήζουν ανάλογης προσοχής,να θυμάστε οτι αρκετοί απο αυτούς που ήδη έγραψαν μία γνώμη εδώ,είδαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο tromaktiko,και απο εκεί ήρθαν εδώ.
  αυτό το γράφω,έτσι για να ξέρετε και τί παίζει.
  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. αγραμματε "ελληνα" μαθε πως "greeklish" εγραφαν και στην αρχαια ελλαδα.....κακομοιρη..κανας αγραμματος εποπακος θα εισαι και εσυ ...ή κανας αξιωματικος που περνιετε και για σπουδαγμενος...ΧΑΧαΧαχΑΧαΧαχΑχ!!!τι να σου εξηγω τωρα...λες και θα καταλαβεις...και οχι δεν ειμαι ο πιο πανω με τα greeklish απλα με κουραζουν οι απαιδευτοι αγραμματοι μα πανω απο ολα υποστηρικτες και συνεχιστες της αρχαιας ελλαδας.... ( αν και χριστιανοι αλλα οκ μη σε ξεφτιλισω τελειως....)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. δεν χρειάζεσαι απάντηση πιστεύω και να 'σαι καλά για τα καλά σου λόγια.
  το τι είμαι και το τί πιστεύω σαφώς και δεν σε αφορά(οπότε δεν θα σου απαντήσω καλό μου κομματόσκυλο,και συνεχιστή του δήθεν αρχαίου ελληνικού πνεύματος και των "greeklish" του)
  το παράδοξο είναι πως ξεφτιλίσες τον εαυτό σου σου φίλε "συν-έλληνα"(λυπάμαι που δεν μπορω να σε αποκαλέσω αδερφό μου,όσο φιλότιμα κι αν προσπαθήσω,και ας με συγχωρήσουν οι υπόλοιποι-δεν φέρω ευθύνη εγω για το κάθε τουρκόσπορο που το παίζει δήθεν έλλην με τα greeklish του).
  το θέμα ρε φίλε,ήταν και είναι άλλο...άρα αυτοακυρώθηκες.
  λυπάμαι που δέν είμαι εποπ αλλιώς θα είχες αλλη τύχη,και θα στο χάριζα απλώχερα,έτσι για να σε μάθω τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ !
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ GREEKLISH....
  μισανθρωπος και κομπλεξικός.έτσι μοιάζεις,αλλά τι να στο θυμήσω ρε φίλε!..το βλέπεις καθε μέρα στον καθρέπτη,δεν νομιζω να χρειάζεσαι ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. οτι πεις μικρο και αγραμματο εποπακι!χαΧαχαΧΑΧΑΧΑΧαΧαΧα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. 1.10 Πες μου σε παρακαλω 2 πραγματα¨
  1) Εσυ πληρωνεσαι απο τον ελληνα φορολογουμενο για ποιον ακριβως σκοπο? Ποια ακριβως ειναι η δουλεια σου? Τι ακριβως προσφερεις που δεν υπηρχε πριν 10-15 χρονια χωρις εξοδα απο τους στρατιωτες που υπηρετουσαν την θητεια τους.
  2) Με τι ακριβως ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ κριτηρια διοριστηκες? Οι αξιωματικοι δινουν πανελλαδικες, ΕΣΕΙΣ???
  Σε ευχαριστω
  ΥΓ: Οσοι δεν συμφωνουν μαζι σου ειναι τουρκοσποροι? Πρωτον τι ασχημο ειναι να εισαι τουρκοσπορος, και δευτερον εσυ πως ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ "ΚΑΘΑΡΟΣ"???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΡΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ;
  Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ 1919-22
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 100.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΛΕΙΨΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΔΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ (Η ΑΣΤYΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ UCK-UCC)
  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΑΜΕΡΙΚΗ)
  TO ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

  A. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΚ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ+ΘΡΑΚΗ
  Β.ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΧΡΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΟΜΟΛΟΓΑ Α.ΠΑ)
  Γ. ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΩΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ (Σ.Κ) ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΔΑΝΕΙΚΑ)
  Δ.ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ (Γ.Π)ΤΟΥΣ Ο ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΧΡΕΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ)
  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
  1. ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΗΚΡΑΤΗ (ΑΝΝΑΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)
  2. ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ)
  ΜΕΤΑ ΠΙΘΑΝΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

  Ε.ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΝΞ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΕΤΗΜΑΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΛΑΔΙ.
  ΣΤ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΡΟΕΤΗΜΑΖΕΤΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΜΕ ΒΛΕΠΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΝΑΡΚΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΤΛ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΠΙΘΑ.
  Η.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ.(ΒΛΕΠΕ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ )
  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΜΨΗΦΗ

  Θ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΛΗΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΛΕΙΨΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ Η ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΑΜΕΡΙΚΗ)
  Ι.Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΗΤΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ 30 ΕΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Α.Β.Γ.Δ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΗΓΕΣΙΕΣ . ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΗΣ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ (ΠΧ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞ).
  ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΚΑΚΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ,ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΗ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ 1 ΕΚ ΘΑ ΑΦΑΝΗΣΤΟΥΜΕ ΔΙΩΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΛΕΙΨΑΝΔΡΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ.ΣΑΦΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ Η ΕΤΑΙΡΙΕΣ (ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΥΡΠΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΡΕΛΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΗΛΟΥΣΕ ΓΙ ΑΥΤΑ...)ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..ΑΠΟΡΩ ΠΟΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΤΕ ΤΟΣΕΣ @#$%^ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΙΛ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΜΑΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ? ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΗΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΥΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΙΛΙΝΟΥΣ? ΚΑΙ 1000 ΝΑ ΠΕΘΕΝΑΝΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΡΦΙ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 400 ΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΙΣΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ (ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΗΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ..) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΕΙΜΑΙ..ΠΗΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΟΜΥΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ..ΟΙ ΛΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΓΕΣΤΕ 1ο ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΛΑΤΕ ΑΝΩΝΙΜΑ(ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΠΟΣ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ 2ο ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ. 3οΠΡΟΦΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΤΟΝ ΜΛΚ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΦΟΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΡΗΖΕ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΚΟΠΡΟΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ? ΠΑΡΕ 600 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ 500ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ?ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ..ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΗΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.