Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ. ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΡΙΠΟΛΗ

Ανάστατο είναι το Υγειονομικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς μετά την απόφαση για αναστολή λειτουργίας των Στρατιωτικών Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης και την μετακίνηση των αξιωματικών ιατρών,  στα αντίστοιχα περιφερειακά ή πανεπιστημιακά νοσοκομεία.

Η απόφαση που έχει  ήδη κοινοποιηθεί με σήμα στις ανωτέρω νοσηλευτικές μονάδες, προβλέπει την  αναστολή των εξωτερικών ιατρείων του 492 ΓΣΝ για ένα μήνα, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι θα συμβεί περαιτέρω.

Μετά την εξέλιξη αυτή, όλο το υγειονομικό προσωπικό είναι σοκαρισμένο και προσπαθεί να δει ποιό είναι το ''μέλλον'' του, αφού δεν γνωρίζει λεπτομέρειες τόσο για την απόφαση καθώς και για το σκεπτικό αυτής.
Κανείς δε γνωρίζει λοιπόν εάν το μέτρο θα είναι μόνιμο η προσωρινό, καθώς και εάν και πόσο θα εφαρμοσθεί και στα υπόλοιπα στρατιωτικά νοσοκομεία. Ήδη υπάρχει αγωνία από το προσωπικό για τα στρατιωτικά νοσοκομεία Λάρισας και Τρίπολης, καθώς και από το ΝΝΑ, όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να ενσωματωθεί με το 401.

'Όπως αναφέρουν αναγνώστες, μια ενδεχόμενη μόνιμη καθιέρωση του μέτρου της συγχωνεύσεως πολιτικών και στρατιωτικών νοσοκομείων μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

Τα ερωτήματα που τίθενται από σήμερα το πρωί είναι πολλά και οφείλει άμεσα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να απαντήσει είτε δια στόματος του Υπουργού καθώς και με σχετικές εγκυκλίους.

Συγκεκριμένα  αναγνώστες ρωτούν για το ποιό θα είναι το εργασιακό καθεστώς στα πολιτικά νοσοκομεία. Θα χάσουν οι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί τις ιδιότητές τους; Θα είναι πλέον μόνο Ιατροί, Νοσηλευτές, Παρασκευαστές, Χειριστές Ιατρικών μηχανημάτων; Ποια ιεραρχία θα ακολουθούν; Σε ποιά βαθμίδα θα ενσωματωθούν; Οι Διευθυντές των Στρατιωτικών Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης θα είναι διευθυντές και στα πολιτικά νοσοκομεία ή απλοί ιατροί, επιμελητές Α' και Β' και με ποιά κριτήρια;

Ένα άλλο κομμάτι αφορά τις κτιριακές εγκαταστάσεις και την υλικοτεχνική υποδομή των υπαρχόντων νοσοκομείων. Τι έχει προβλεφθεί για όλα αυτά; Κατά πόσο είναι έτοιμα τα πολιτικά νοσοκομεία να αντιμετωπίσουν καταστάσεις πολέμου;
Άπαντες οι εργαζόμενοι αναμένουν μέσα στην ημέρα τις απαραίτητες διευκρινήσεις τόσο της πολιτικής καθώς και της στρατιωτικής ηγεσίας.

26 σχόλια:

 1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ?ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΚΑΙ ΝΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ.ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. NA MHN TO AΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΔΕΛΦΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ... ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο NIBIRU ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. καινούργιος αυτός?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Με το "μπαρδόν" κιόλας βρε παίδες, αλλά είναι καλύτερο να έχουμε στρατιωτικά νοσοκομεία για να κάθονται οι εργαζόμενοι (όχι πάντα) και πολιτικά ώστε να τρέχουν σαν τρελοί οι εκεί εργαζόμενοι (όχι πάντα) ?????
  Γιατί να υπάρχει διαχωρισμός πολιτικού/στρατιωτικού?
  Αν πεθάνει ένας πολίτης είναι καλά και εάν πεθάνει ένας στρατιώτης όχι ???
  (Και το αντίθετο φυσικά).
  Να πληρώνουμε δηλαδή οι πολίτες 2 πράγματα για να κάνουν την ίδια δουλειά?
  2 εγκαταστάσεις? 2 άτομα? 2 ΔΕΗ? 2 ΕΥΔΑΠ?
  2 από τα πάντα???
  Το πρόβλημα είναι το τι θέση θα πάρει ο Χ διευθυντής? Μισθολογικά να μην χαθούν οι στρατιωτικοί αλλά να πάνε όπου υπάρχει ανάγκη.
  Θέλουν γραφεία? Sorry αλλά όπως γίνεται και στον ιδιωτικό τομέα, το μαγαζί κλείνει.
  Ή πας στο άλλο υποκατάστημα ή έλα να πάρουμε μαζί μια Χρυσή Ευκαιρία (από 0,75€ ο κάθε ένας καθότι και εγώ είμαι άνεργος).
  Στην Ελλάδα επιτέλους θα πρέπει να ξεκινήσουμε να βλέπουμε την Ελλάδα και όχι ο κάθε ένας την πάρτη του.
  Τέτοιους πατριωτισμούς <> και κουραφέξαλα ξέρουν όλοι να τους λένε. Κανένας όμως δεν κάνει κάτι για αυτό.
  Έλεος πια!!! Λες και άμα κλείσει ένα νοσοκομείο (τονίζω, ένα ΠΕΡΡΙΤΟ νοσοκομείο) θα μας καταλάβουν οι Τούρκοι και οι υπόλοιποι εχθροί μας.
  Ξυπνήστε και σκεφτείτε πριν μιλήσετε!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. δεν καταλαβαίνω γιατί να κλείσουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία της παραμεθορίου με τόσο στρατό.
  Να κλείσει η Λάρισα και η Τρίπολη το καταλαβαίνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Να κλείσουν στην παραμεθόριο αλλά να ενισχυθεί η παραμεθόριος. Να υπάρχει νοσοκομείο στρατιωτικό στο Διδυμότειχο και να ενισχυθεί το πολιτικό της Ορεστιάδας. Δίπλα είναι!!!
  Με την ίδια λογική, να κλείσουν όλα τα στρατιωτικά εκεί που υπάρχουν πολιτικά με ταυτόχρονη ενίσχυση τους. Όπου δεν υπάρχουν πολιτικά, να "αλλάξουν" τα στρατιωτικά σε πολιτικά με ταυτόχρονη ενίσχυση τους.
  Δεν χρειάζονται πολλά για είναι μόνο ένας αριθμός. Χρειάζονται λίγα αλλά σωστά (και σωστά να δουλεύουν αλλά και να είναι σωστά τοποθετημένα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. οι στρατιωτικοί γιατροί έχουν δικαίωμα να έχουν ιατρεία έξω. τώρα που θα πάνε στα πολιτικά νοσοκομεία θα μπορούν να τα διατηρήσουν ή θα πρέπει να τα κλείσουν όπως οι πολιτικοί γιατροί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΛ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΙΑΓΡΕ Κ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ Κ ΙΣΤΟΡΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Κ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Κ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΞΥΠΝΑ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ Κ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΤΙ ΟΧΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αγαπητέ "Ανώνυμε", εγώ όταν πήγα στον στρατό δεν πήγα με μέσον.
  Πήγα στην ώρα μου (ούτε μούφα αναβολή πήρα, ούτε τον θείο μου).
  Πήγα τεθωρακισμένα (φαίνεται βυσματικό όπλο???).
  Πήγα από Αυλώνα (4 μήνες) στον Λαγό.
  Ξέρεις που πέφτει??? Μεταξύ Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας. Εκεί έκατσα 8 μηνάκια (σύνολο 16 μήνες) και πήρα μόνο τις προβλεπόμενες άδειες. Ούτε τιμητικές, ούτε καμιά μούφα αναρρωτική. Α, και δούλευα, δεν έπινα φραπέ. Υπηρεσίες έκανα κανονικότατα!!! Μέχρι προτελευταία μέρα έκανα σκοπιά φίλε μου... 2-5 M113 χρεωμένα (εάν ξέρεις τι είναι αυτά) + 1 M60 και 1 M48 γεφυροφόρο. Ίλη διοικήσεως βλέπεις...
  Μετά 2 μήνες στην παραγωγή Γαλέτας στο "Καποτά" και τους τελευταίους 2 μήνες Αυλώνα.
  Πως φαίνεται? Αρκετά βυσματικό, ε?
  Μάλλον θα πρέπει να τον "μαλώσω" τον "θείο" μου...

  Για να καταλάβω όμως...
  Το θέμα είναι πως πέρασα στο στρατό ή μήπως είναι κάποιο άλλο το θέμα μας???
  Αν είναι αυτό, να πάμε για καφέ και να μην τα λέμε από εδώ...


  Φίλε "Ανώνυμε" (ο πάρα-πάνω),
  εάν δεν κάνω λάθος, οι στρατιωτικοί είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Πρέπει να έχουν και δεύτερη δουλειά και οι υπόλοιποι να μην έχουν ούτε μια?
  Να τα κλείσουν τα ιατρεία τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΜΑΛΙΑΓΡΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΠΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. μπορεί να μας πει κάποιος αν υπάρχουν μαιευτικές κλινικές σε στρατιωτικά νοσοκομεία ενώ το στράτευμα έχει τόσες γυναίκες?
  πόσοι μαιευτήρες- γυνκαικολόγους έχουν οι ένοπλες δυνάμεις? που γενάν όλες αυτές οι γυναίκες και με πόσα ζημιώνεται το κράτος?
  να τα κλείσουν όλα και να πάνε στα πολιτικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. βλέπω ότι μερικούς τους τσούζει το θέμα των καλύτερων γιατρών της Ελλάδος.Τα ιατρεία τα έχουν γιατί αυτό υπέγραψαν όταν εισήλθαν στη σχολή τους.Προσέξτε γιατί θα χάσετε την καλύτερη δυνατή περίθαλψη που μπορεί να προσφέρει το Ελληνικό κράτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. χαχαχαχα που τους είδες τους καλύτερους γιατρούς?
  κάποτε ναι τώρα νομίζω ότι και οι πολιτικοί γιατροί είναι καλύτεροι διότι βλέπουν περισσότερα περιστατικά.
  τι χειρουργούν οι στρατιωτικοί γιατροί εκτός από σκουλήκια και κοίλες?
  α ξέχασα κόβουν και κανένα πετσάκι στα πουλιά των φαντάρων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. κ. Μαλιαγρέ, με όλο τον σεβασμό, είστε ημιμαθής και λέτε μπούρδες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος είπε...

  δεν καταλαβαίνω γιατί να κλείσουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία της παραμεθορίου με τόσο στρατό.
  Να κλείσει η Λάρισα και η Τρίπολη το καταλαβαίνω.
  17 Νοεμβρίου 2010 11:34 μ.μ.

  και εσυ ρε εξυπνε που ξερεις τι δουλεια κανουν αυτα τα δυο νοσοκομεια και ποια κεντρα εξυπηρετουν.
  Ο καθενας εδω που ειναι ασχετος με τον στρατο δεν εχει δικαιωμα να απανταει και να λεει οτι μαλακια του ερθει εκεινη την ωρα.
  Επειδει υπηρετω στο υγειονομικο δεν πρεπει να κλεισει κανενα στρατιωτικο νοσοκομειο δεν πρεπει να το αφησουμε να περασει ετσι αυτο εμεις πληρωνουμε για να εχουμε ενα κρεβατι αν παθουμε τιποτα και τα στελεχει αλλα και οι στρατιωτες . Κανενας γιατρος που ειναι στο ΕΣΥ δεν προκειτε να μας εξετασει οπως μας εξεταζουν οι δικοι μας γιατροι.
  ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΧΙ.
  ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Σιγά μην τους πήρε ο πόνος για το που θα νοσηλευτεί ο φαντάρος και τι ανάγκες καλύπτει.
  Φοβούνται για τις μεταθέσεις και για την πελατεία.
  Συμφωνώ με τον παραπάνω αναγνώστη. Να πάνε στα πολιτικά να δούνε τι θα πει δουλειά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος είπε...

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙΣ ΑΛΛΟΥ Ή ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΛΑΤΙΑ.
  ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
  ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΤΕ
  ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
  ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΛΥΦΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΠΩς ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΙΟ ΓΛΥΦΤΗ.
  ΕΧΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΥΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΚΑΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ. ΡΕ ΛΟΛΙΤΑ ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΠΗΓΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ Η ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΑΣ ΓΙΩΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ .
  ΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΤΑ ΣΤΡ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΣΤΡ ΙΑΤΡΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΚΩ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΕΘ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΙΔΚΟΤΗΤΕΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΟΠ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΉ ΟΧΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΡΟΥΤΙΝΕΣ ΠΧ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΩΣ Ή ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΣΤΡ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΡΓΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ.ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΠΙΑΣΕ.ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. για τον ποιο πάνω αναγνώστη που δεν είναι γιατρός.
  Μήπως είσαι νοσηλεύτρια? α, τότε ακόμη καλύτερα να πας στο πολιτικό για να ξελαμπικάρουν και εκεί τα κορίτσια που βγάζουν βάρδια σε παθολογικές και χειρουργικές κλινικές με ράντζα στους διαδρόμους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΑΓΑΠΗΤΟΙ/ΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ/ΡΙΕΣ
  ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.
  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
  KRANOSGR

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ 1400/73, ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ. ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Β ΧΩΡΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΠΕΡΝΕΙ 1800 ΕΥΡΩ. Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΠΕΡΝΕΙ 1350 ΕΥΡΩ. ΔΙΚΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ) ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΑΝΦΑΡΟΝΙΣΜΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.