Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Κοπή πίτας του παραρτήματος Βορείου Ελλάδος του «Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων» στην Αλεξανδρούπολη




Κυριάκου Κόκκινου –Δικηγόρου

Ιδρυτή Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ

Αντιπροέδρου Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων






Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, κλιμάκιο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, μετέβη στην Αλεξανδρούπολη, όπου κόψαμε την πίτα του παραρτήματός μας Βορείου Ελλάδος, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης, παρουσία μεγάλου αριθμού συναδέλφων από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων, σε μια κατάμεστη στην κυριολεξία αίθουσα.



Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο Στρατηγός και Διοικητής της 12ης Μεραρχίας κ. Δημήτριος Μουζέλος, ο   Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Στρατηγός και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ κ. Αθανάσιος Τσέλιος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς κ. Κεμαλάκης, ο Εκπρόσωπος του  Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς κ. Στεφανίδης, ο Εκπρόσωπος του  Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και πλήθος άλλων εκλεκτών αξιωματικών, μελών ΟΥΚ και φίλων.







Η φιλοξενία της Λέσχης Αξιωματικών και της Μεραρχίας ήταν κάτι παραπάνω από άψογη και συγκινητική. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ Αρχιπλοίαρχος Αλέξανδρος Παλατιανός, ο Αντιπρόεδρος Κυριάκος Κόκκινος, ο Μητροπολίτης κι ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο στρατηγός Μουζέλος κι ο επ. ΑΓΕΣ στρατηγός Τσέλιος. Τηλεφωνικό χαιρετισμό απηύθυνε επίσης και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο των Εφέδρων Βατραχανθρώπων στην κοινωνία εν καιρώ ειρήνης, και την μεγάλη δραστηριότητα και παρουσία του Συνδέσμου σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα της Ελλάδας, ενώ τόνισε την σπουδαιότητα αυτών των εκδηλώσεων και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων.





Ιδιαιτέρως τονίστηκε από τον Αντιπρόεδρο Κυριάκο Κόκκινο, τόσο στην εκδήλωση , όσο και σε μήνυμα, που απηύθυνε στο κανάλι Θράκη net.tv , η καθόλου τυχαία επιλογή της Αλεξανδρούπολης ως τόπου κοπής της πίτας μας. Μέσα σε μία ιδιαίτερα προκλητική κι επικίνδυνη για την Ελλάδα και την ανθρωπότητα ιστορική περίοδο, οι Έλληνες μπορούν και οφείλουν να ανακτήσουν τον ιστορικό τους ρόλο, ως φάρου της ανθρωπότητας. Κι αυτό θα το πετύχουν , όταν καταφέρουν, μέσα από συνεχείς δράσεις, όπως η δική μας, που διαθέτουν ισχυρή συμβολική ουσία, να ενωθούν κι αναστηθούν, να ξεπεράσουν τα τεχνητά αδιέξοδα και να ευθυγραμμιστούν εκ νέου με την οδό της πνευματικότητας, στη βάση των αξιών του Ελληνισμού και του Χριστού μας. Στον αγώνα αυτό συναντήσεις ενεργών Ελλήνων, ανήσυχων και διαρκώς εκπαιδευομένων πολιτών και μαχητών, σε ισχυρά συμβολικά κέντρα του Ελληνισμού, όπως η Αλεξανδρούπολη, δίνουν το στίγμα ότι είμαστε εδώ, ορθοί κι έτοιμοι να εκπληρώσουμε την ατομική και συλλογική αποστολή μας, διατηρώντας πάντα ψηλά τα λάβαρα των αρχών μας, μηδέποτε δειλιάσαντες, μηδέποτε υποστείλαντες τις σημαίες, μηδέποτε παραδούντες τα όπλα!!!

Στη συνέχεια ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Έβρου ευλόγησε τα μέλη και τα έργα του Συνδέσμου, δόθηκαν τα δώρα στους τυχερούς της βραδιάς και επακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών.

Η βραδιά κύλησε με το παραδοσιακό γλέντι, όπου όλοι ανέδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους.





Η επόμενη ημέρα αφιερώθηκε στην επίσκεψη στην πρώτη γραμμή του Ελληνικού μας στρατού, στο συνοριακό φυλάκιο Κήπων Έβρου, σε παρατηρητήρια και φυλάκια, εκεί όπου καθημερινά δίνεται ο αγώνας έγκαιρης πληροφόρησης και προστασίας της πατρίδας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο στρατηγό για την άδεια, τον αντισυνταγματάρχη Δημήτρη Ροϊδούλη και τους διοικητές, που μας συνόδεψαν και μας πρόσφεραν πολύτιμες εμπειρίες για την υψηλή ετοιμότητα κι ικανότητα του στρατού μας! Ο Έβρος φίλοι μου αποτελεί ένα πραγματικά απόρθητο φρούριο του Ελληνισμού.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μας προκάλεσε η θέρμη κι αγάπη του κόσμου, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το τελευταίο χωριό της μεθορίου, για το στρατό μας, για τη προσφορά ασφαλείας, που παρέχει, κάτι το οποίο εισπράττουν άμεσα οι κάτοικοι της περιοχής, ανταποδίδοντας με κάθε τρόπο την αγάπη τους. Εκεί πραγματικά χτυπά η καρδιά της Ελλάδας, γιατί εκεί καθένας, που διαθέτει Ελληνικό ιχώρ στις φλέβες του, νιώθει βαθιά μέσα του το μεγαλείο του να είσαι ακρίτας και μαχητής στις επάλξεις της πατρίδας!

Συγχαρητήρια στο μέλος μας και κάτοικο της Αλεξανδρούπολης Μπάμπη Παντελιό, 61 Σχολείο Υ/ΚΤ, για την τόσο άρτια οργανωμένη εκδήλωση του Συνδέσμου και την προσφορά επί διήμερο των αυτοκινήτων, για τη μετακίνηση των μελών μας.
Ο Σύνδεσμος υπόσχεται ότι θα παραμείνει στις επάλξεις, κάθε χρόνο και σε διαφορετικό σημείο του μαχόμενου Ελληνισμού, για να φορτίζουμε όλοι μας με τις αιώνιες αυτές δυνάμεις, που μας κρατούν ορθούς χιλιετίες τώρα, προσφέροντας το πανανθρώπινο όραμα, που σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη η ανθρωπότητα για να ζήσει ανθρώπινα και να ευημερήσει!












Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Κοπή πίτας του παραρτήματος Βορείου Ελλάδος του «Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων» στην Αλεξανδρούπολη
Κοπή πίτας του παραρτήματος Βορείου Ελλάδος του «Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων» στην Αλεξανδρούπολη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzRXMHHzIijSojiupiknx9NMiQU3aPKx56W_fSm2vQLz-gxTpPviUuQwWYe30Pk2ejmrf0Ruv4j_Hwt4CpGr55fJppeIcbpnejyNPzbpxE3BtBZW4qpiPKIOPUJuxdjKMc4Y0WStm_6wo/s640/2.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzRXMHHzIijSojiupiknx9NMiQU3aPKx56W_fSm2vQLz-gxTpPviUuQwWYe30Pk2ejmrf0Ruv4j_Hwt4CpGr55fJppeIcbpnejyNPzbpxE3BtBZW4qpiPKIOPUJuxdjKMc4Y0WStm_6wo/s72-c/2.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/blog-post_884.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/blog-post_884.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy