Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Συγκροτήθηκε σε «σώμα» το νέο ΔΣ/ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ/1983


Αγαπητοί συμμαθητές χθες 18 Φεβ 2017 στη ΛΑΕΔ πραγματοποιήθηκε η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ.Μας τίμησαν με την παρουσία τους... ο συμμαθητής μας και Υπαρχηγός του ΓΕΣ Αντώνης Νομικός καθώς και αρκετοί συμμαθητές μας με τις συζύγους τους.


Μετά από μυστική ψηφοφορία το ΔΣ συγκροτήθηκε σε «σώμα» με την παρακάτω σύνθεση:


Πρόεδρος ..... Σταύρος Χριστάκος

Αντιπρόεδρος ..... Κωνσταντίνος Μανίκας

Γενικός Γραμματέας ..... Άγγελος Σπαντίδος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ..... Παναγιώτης Ψύχας

Ταμίας ..... Γεώργιος Χέλμης

Τακτικό Μέλος (αναπληρωτής Γ.Γ) ..... Δημήτριος Σκορδάς

Τακτικό Μέλος ..... Χρήστος Ψαρράς
Μετά την ανακοίνωση των καθηκόντων των μελών του ΔΣ τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΔΣ ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους ανακοίνωσε τις αποφάσεις που ομόφωνα έλαβε το ΔΣ:

1. Ορίζεται ο Κωνσταντίνος Κατσιγιαννάκης ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας.


2. Ορίζεται ο Φώτιος Ζυμπερδίκας ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Περιφέρειας Βορείου Ελλάδας (Ηπείρου - Μακεδονίας-Θράκης).

3. Ορίζεται ο Χρήστος Ψαρράς ως Μόνιμος αντιπρόσωπος της νήσου Κύπρου.

5. Ορίζεται ο Γεώργιος Μπατσικώστας ως ο σύνδεσμος του Συνδέσμου με τα Μέσα Επικοινωνίας και υπεύθυνος προβολής του έργου του Συνδέσμου.Οι παραπάνω θα συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις του ΔΣ, θα έχουν λόγο και άποψη πλην όμως δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου (πλην Χρήστου Ψαρρά που είναι τακτικό μέλος του ΔΣ).

1. Ο Σύνδεσμος να αποδεχθεί την πρόσκληση της ΠΟΣ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών), να παρευρεθεί στις 5 Μαρτίου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της και στη συνέχεια τα μέλη που θα παρευρεθούν στην παραπάνω συνέλευση να ενημερώσουν το ΔΣ για τις αποφάσεις που λήφθηκαν.

2. Μετά την σημερινή ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ο Σύνδεσμος με επιστολή αλλά και ανακοινώσεις να ενημερώσει όλους τους φορείς (Περιφέρεια Αττικής, ΓΕΣ, ΕΑΑΣ, ΠΟΣ, διαδίκτυο) για την συγκρότηση του σε σώμα και την ενεργοποίηση του.

3. Αποφασίστηκε ομόφωνα να τιμήσουμε τον Αχιλλέα Σκαμαγκούλη και τον Χουρίδη Βασίλη, με την πλακέτα του Συνδέσμου, διότι είναι τα μέλη της ΠΔΕ τα οποία πλέον δεν είναι στο νέο ΔΣ


Πράγματι ο παρευρισκόμενος Αχιλλέας Σκαμαγκούλης παρέλαβε από τον Πρόεδρο την πλακέτα του Συνδέσμου και δήλωσε ότι πάντα θα είναι δίπλα στο Σύνδεσμο και θα παρέχει τις υπηρεσίες του οποτεδήποτε χρειαστεί.

Ακολούθως ο Πρόεδρος επέδωσε σε όλα τα μέλη του ΔΣ αλλά και στα μέλη της ΕΕ που ήταν παρόντα (Λάμπρος Τζούμης και Δημήτρης Κόρκας) την καρφίτσα με το διακριτικό του Συνδέσμου η οποία θα φέρεται στο αριστερό πέτο του σακακιού σε επίσημες εκδηλώσεις του Συνδέσμου.


Στη συνέχεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στους στόχους του Συνδέσμου:

Αποκατάσταση επικοινωνίας και επαφής με όλους τους συμμαθητές μας. (Πρωταρχικός στόχος του Συνδέσμου - άρθρο 2 του Καταστατικού).

Αποκατάσταση επικοινωνίας και επαφής με όλους τους συγγενείς των αειμνήστων συμμαθητών μας.

Σχεδιασμός σήματος Συνδέσμου.Σχεδιασμός σελίδας Συνδέσμου.Δημιουργία κάρτας μέλους Συνδέσμου.Καθορισμός δραστηριοτήτων έτους 2017:1. Πραγματοποίηση ημερίδας (ιστορικού – θρησκευτικού ή ιατρικού θέματος).2. Πραγματοποίηση εκδρομής εκτός Αθηνών (σχεδιάζουμε για Μάιο ή Ιούνιο).3. Δημιουργία Τράπεζας αίματος ( ενημερωθήκαμε για το νομικό καθεστώς και ετοιμάζουμε τον Κανονισμό της Τράπεζας αίματος του Συνδέσμου.4. Πραγματοποίηση συγκέντρωση Τάξεως σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη.Κλείνοντας και απευθυνόμενος προς όλους τους συμμαθητές ανέφερε:Δεν θέλουμε εμείς σαν ΔΣ να σκεφτόμαστε, να αποφασίζουμε και απλά να σας ενημερώνουμε για τις αποφάσεις μας.

Θέλουμε όλοι σας να συμμετέχετε.Όλοι έχουμε σκέψεις, ιδέες, προτάσεις… ΑΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ.Εμείς ζητάμε τη βοήθεια σας.Εμείς σας ζητάμε να συμμετέχετε ΕΝΕΡΓΑ.Εμείς σας θέλουμε όλους δίπλα μας ανεξάρτητα το που μένετε. Το διαδίκτυο μας φέρνει κοντά και κάνει την επικοινωνία μας πολύ εύκολη.Είμαστε όλοι μαζί σαν Σύνδεσμος σαν ΤάξηΈνα είναι βέβαιο...


ΟΤΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ (Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ) ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΤΑΞΗ 83 ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.


Στη συνέχεια η βραδυά κύλισε όμορφα βλέποντας φωτογραφίες από τη ζωή μας ως Ευέλπιδες, σχολιάζοντας και πειράζοντας τον Μένιο Κράγκαρη για την υποψηφιότητα του στις εκλογές της ΕΑΑΣ, ενώ πολύ ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία για πρώτη φορά του συμμαθητού μας Νίκου Καλαματιανού.


Αθήνα 19 Φεβ 2017

ΤΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

COMMENTS

BLOGGER

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,14,ΔΙΑΦΟΡΑ,9,ΔΙΕΘΝΗ,5,ΕΛΛΑΔΑ,11,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,242,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,13,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,4,
ltr
item
KRANOSGR: Συγκροτήθηκε σε «σώμα» το νέο ΔΣ/ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ/1983
Συγκροτήθηκε σε «σώμα» το νέο ΔΣ/ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ/1983
https://2.bp.blogspot.com/-gZkbFB9qeNw/WKwojx1zOgI/AAAAAAADSzM/cOIJR6YABC45Kz_5qL2nI7c4snjlx320wCLcB/s640/IMG_0021.JPG
https://2.bp.blogspot.com/-gZkbFB9qeNw/WKwojx1zOgI/AAAAAAADSzM/cOIJR6YABC45Kz_5qL2nI7c4snjlx320wCLcB/s72-c/IMG_0021.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/1983_21.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/1983_21.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy