Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Παρουσία ΥΕΘΑ Ιωάννη Γιάγκου στην τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΕΘΑ


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Γιάγκος, παρέστη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, από τον Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο στο Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στη Βάρη Αττικής.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Ζώης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, βουλευτές, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων ξένων κρατών, Επίτιμοι Αρχηγοί καθώς και Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επεσήμανε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ τον στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο για την μέχρι τώρα άκρως επιτυχή θητεία του στον Στρατό Ξηράς και στη συνέχεια την άκρως επιτυχή θητεία του γενικότερα στις Ένοπλες Δυνάμεις, ως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας. Επιπλέον, θέλω να τον συγχαρώ για την πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία του να αναδειχθεί    σε Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μια θέση η οποία δεν τιμά μόνο τον ίδιο και αναδεικνύει την αξία του, αλλά τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και ολόκληρη την Ελλάδα. Θερμά συγχαρητήρια.

Το νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ θέλω να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Το Πολεμικό Ναυτικό πρέπει να είναι υπερήφανο που ο Αρχηγός του αναδεικνύεται στη θέση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Τελειώνοντας, μιας και αναφέρθηκαν στις ημερήσιες διαταγές ορισμένα θέματα σχετικά με την οικονομική κρίση, θέλω να τονίσω και να επισημάνω ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν ήδη συνεισφέρει τα μέγιστα για την αντιμετώπιση της κρίσης και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό και κατανοητό από όλους».

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Παρουσία ΥΕΘΑ Ιωάννη Γιάγκου στην τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΕΘΑ
Παρουσία ΥΕΘΑ Ιωάννη Γιάγκου στην τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΕΘΑ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidhF7ykkgv9UxI-Eu6jiNsJ8rWuZx9N9x-d1tcBwueP7gnIsR84JQQTiaPfdA5JOfGSwYEkOLb4nzIkkRo0wETQTN-p7Dbeotm9y2JO8IQVWvmA6o6OFjISa-aj4TkOkHlGfohcrqezuJb/s640/0003.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidhF7ykkgv9UxI-Eu6jiNsJ8rWuZx9N9x-d1tcBwueP7gnIsR84JQQTiaPfdA5JOfGSwYEkOLb4nzIkkRo0wETQTN-p7Dbeotm9y2JO8IQVWvmA6o6OFjISa-aj4TkOkHlGfohcrqezuJb/s72-c/0003.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/09/blog-post_60.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/09/blog-post_60.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy