Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Υπηρεσίες στην άκρη του Αιγαίου με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ μέριμνα προσωπικού! Ντρέπεται κανείς;

Η μέριμνα προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι συζήτηση καθημερινή για το προσωπικό που δεν την έχει και “καραμέλα που πιπιλάνε” οι ηγεσίες που πάντα την υπόσχονται! Δεν το λέμε εμείς, προκύπτει από το κείμενο που έφθασε στο militaire.gr από ακριτικό νησί του Αιγαίου. Δεν το αποκαλύπτουμε,γιατί το πρώτο που θα κάνουν οι ηγεσίες είναι να αναζητήσουν από που ακριβώς “έφυγε” το κείμενο. Σε τέτοιες περιπτώσεις η “κάψα” της εξουσίας δεν είναι πως  και γιατί υπάρχουν τα προβλήματα,ούτε πως μπορούν να διορθωθούν που είναι και το κυριότερο. Ποιος το ΄στειλε σε δημοσιογράφους είναι το ζητούμενο.



Η περίπτωσή μας σήμερα αφορά το ΓΕΣ,στο οποίο θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι πολύ χρήσιμες οι επισκέψεις, οι διαλέξεις και οι φωτογραφίες αλλά χρειάζεται ουσιαστική δουλειά ,γιατί με τίποτα από τα παραπάνω προβλήματα δεν λύνονται!Μόνο “προσωπικά προφίλ” φτιάχνονται. Αν φτιάχνονται τελικά.
Ο άνθρωπός μας υπηρετεί σε ακριτικό νησί .Κι αυτό προϋποθέτει υπηρεσίες πολλές και μεγάλης διάρκειας σε μικρό νησί του Αιγαίου.
Πάμε στη “μέριμνα προσωπικού”:
“Μεταβαίνοντας στο φυλάκο του νησιού διαπίστωσα ότι έπρεπε να διαμείνω με 20 στρατιώτες και 2 στελέχη, σ΄ έναν πολύ μικρό χώρο…Το να μπορέσει κάποιος να κοιμηθεί είνα αδύνατο,αφού εκ των πραγμάτων υπάρχει πάντα κίνηση στον χώρο…
Νυχτερινή υπηρεσία έχεις μόνιμα και στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που απομένει, εκτελείς και 3-4 συναγερμούς για να ΄σαι “εκπαιδευμένος”…
Η βρώμα στο θάλαμο καθώς και στις τουαλέτες ανυπόφορη παρά τις προσπάθειες όλων .Κατά διαστήματα υπηρεσία εκτελεί και μία γυναίκα η οποία κοιμάται στον ίδιο χώρο κι έχει κοινή τουαλέτα.
Διοικητής στο φυλάκιο Λοχαγός από ΣΣΕ .Όταν του τέθηκαν από ΕΠΟΠ και ΕΜΘ τα θέματα με ύφος αρχηγικό απαντά ότι δεν είναι δικό του θέμα αλλά της Ταξιαρχίας.




Όταν μια κοπέλα του ζήτησε να χρησιμοποιεί τουλάχιστον τη τουαλέτα του Αρχιφύλακα, εκείνος αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν προβλέπεται, είναι για τον αρχιφύλακα , με πλήρη αδιαφορία για πιθανά γυναικολογικά προβλήματα που μπορεί να προκληθούν.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι παράπονα αποφυγής της συγκεκριμένης υπηρεσίας αλλά παρατηρήσει και έντονοι προβληματισμοί χαμηλόβαθμων στελεχών που εκτελούν πραγματικές υπηρεσίες και που δεν ανοίγει κανένας τ΄ αυτιά του να ακούσει και να δώσει λύση. Η δικαιολογία αε μην πήγαινες στο στρατό ή αν δεν σου αρέσει παραιτήσου, έχει ξεφτίσει και τα λεφτά που παίρνουμε τα τιμάμε κι ας είναι ψίχουλα. Δεν αποφεύγουμε τίποτα απλά ζητάμε ίδιες σνθήκες εργασίας για όλο το προσωπικό.
Λύσεις; Δυο πρόχειρες:
Ας μας τοποθετήσουν ένα ,δυο κοντέϊνερ .
Ας μεταθέσουν 1-2 στελέχη με τις συγκεκριμένες ειδικότητες που στέλνουν εμάς,ώστε και να μένουν σε  σπίτια του νησιού χωρίς ταλαιπωρία και μετά από 2 χρόνια με τα μόρια που θα ΄χουν μαζέψει θα πηγαίνουν όπου θέλουν.




Δύσκολο ε;”
Υπάρχει κάποιος στο ΓΕΣ να δώσει απάντηση. Φοβόμαστε πως όχι…Πάμε στοίχημα ότι σήμερα το ΓΕΣ θα στείλει στα e mails των στρατιωτικών τέσσερις ,πέντε ανακοινώσεις για “δράσεις”, “δραστηριότητες” και άλλες εκδηλώσεις! Το κάνει κάθε φορά που αρντητικό δημοσίευμα “βγαίνει στον αέρα”! Αυτή είναι μέχρι στιγμής η τακτική αντιμετώπισης των προβλημάτων.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Υπηρεσίες στην άκρη του Αιγαίου με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ μέριμνα προσωπικού! Ντρέπεται κανείς;
Υπηρεσίες στην άκρη του Αιγαίου με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ μέριμνα προσωπικού! Ντρέπεται κανείς;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJmD-_2xpWpvHOzOmgn-A85_3bIQIbN1BRvilu0_gj7e6H-obwmKJksd3GPIOF8biyhQDNaoZRQ3yQaq71502qqccZtWwpWivWG3gzezFohSGgwhUvQLlXw2XOcMTLb_1opT6NHF-yDeo/s640/22111.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJmD-_2xpWpvHOzOmgn-A85_3bIQIbN1BRvilu0_gj7e6H-obwmKJksd3GPIOF8biyhQDNaoZRQ3yQaq71502qqccZtWwpWivWG3gzezFohSGgwhUvQLlXw2XOcMTLb_1opT6NHF-yDeo/s72-c/22111.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/12/blog-post_171.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/12/blog-post_171.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy