Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

"Ρουκέτες" Βίτσα: "Μηχανισμοί" παραδίδουν απόρρητα έγγραφα για να πληγεί η κυβέρνηση

"Βόμβες" για παρακρατικούς μηχανισμούς παράδοσης απόρρητων εγγράφων που στόχο έχουν να προκαλέσουν πολιτικές εξελίξεις και να...


"Βόμβες" για παρακρατικούς μηχανισμούς παράδοσης απόρρητων εγγράφων που στόχο έχουν να προκαλέσουν πολιτικές εξελίξεις και να πλήξουν την κυβέρνηση εξαπέλυσε σε συνέντευξη του στο Κανάλι της Βουλής ο Δημήτρης Βίτσας: 


"Με τις χθεσινες εξελιξεις αναφύεται και το ζητημα του τροπου με τον οποίο κυβερνιοταν η χώρα και της συγκρατησης καποιων μηχανισμών παραδοσης απορρητων δράσεων της χώρας." ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: "Ομως 2,5-3χρονια κοντά τώρα, αυτή η κυβερνηση ποτέ δεν διανοήθηκε να χρησιμοποιησουν απορρητα εγγραφα προηγουμενων κυβερνησεων για πολιτικες στοχεύσεις."



Για να προσθέσει, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα οξύ ύφος: "Τώρα τι μας λενε μεσα από διάφορα έγγραφα ότι έχουμε μηχανισμούς στα υπουργεία. Αυτό μας λένε;" 



Στο ερώτημα που εγείρεται από πλευράς της αντιπολίτευσης με αφορμή την χθεσινή αποστροφή του προέδρου αναφορικά με τις νομικές συνέπειες που έχει η δημοσιοποίηση απορρήτων εγγράφων ο κ. Βίτσας ξεκαθάρισε εκ νέου: "Δεν νομίζω οτι ο κ.Λοβερδος έχει το φόβο ή νιώθει οτι απειλείται." αφήνοντας και πάλι αιχμές για μεθοδεύσεις: 



Αλλά κάρφωσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: "Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες με τις οποίες μπορεί ο βουλευτής μπορεί να λειτουργήσει να δράσει και να εκτελέσει αν θέλετε το καθήκον του. Αυτό ειναι το βασικό ζήτημα. Εμένα μου κανει λίγο πολύ εντύπωση τι προσπαθεια γίνεται την Τετάρτη το βραδυ, μια ημέρα δηλαδή, πριν γινει η συζητήση της επερώτησης της αντιπολίτευσης στη βουλή και πάνω σε ενα κρεσέντο πολιτικής συκοφαντίας είναι κατι που με υπερβαίνει." 

Αναφερόμενος στην πολεμική συγκρουση που έχει ξεσπάσει για την διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία ο υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας έκανε λόγο για συκοφαντική εκστρατεία που στόχο έχει να αφήσει υποψίες και σκιές, επαναλαμβάνοντας σε δηκτικό ύφος ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει εμμονή με τον Πάνο Καμμένο.

"Γίνεται μια προσπαθεια, δεν εχει επιτυχει αυτή η προσπαθεια, να επικεντρώσουμε τη συζητηση επικοινωνιακά αλλά και δυστυχώς κοινοβουλευτικά σε μια συκοφαντική εκστρατεία η οποία έχει σαν στόχο τελικά να αφήσει υποψίες και σκιές¨είπε ο Δημήτρης Βίτσας και πρόσθεσε:  "Δεν έχει σαν στόχο να βρει την αληθεια γιατι η αλήθεια έχει εκφραστεί. Είτε συννομα οπως εχει κανει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και το Υπουργείο και η κυβέρνηση με όλα τα εγγραφα που εχει καταθέσει, είτε με έλεγχο της νομιμότητας σε σχεση με εγγραφα τα οποια κατατίθεται, αντιγραφα ελπίζω εγγραφων γιατί αν είναι τα ιδια τα εγγραφα εχουμε ακομη μεγαλύτερο προβλημα"



Και αφού τόνισε ότι η διακρατική συμφωνία, που έχει περάσει από ολα τα θεσμικα οργανα, δεν έχει ολοκληρωθεί έστρεψε τα βέλη κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης: "Μια συζήτηση που έχει τα εξής στοιχεία μια εμμονή της αντιπολιτευσης και της αξιωματικής αλλα οχι μονο της αξιωματικής σε μια προσπάθεια στοχευσης στο προσωπο του υπουργού εθνικής να δημιουργήσει δηθεν διαταραξη των κυβενρητικων σχεσεων,χωρις ομως καποια βάση κάτω από την ελπίδα ότι μπορεί να προκαλέσει μέσω της σκανδαλολογίας πολιτικές εξελιξεις."

Και υπενθύμισε αντίστοιχες υποθέσεις που είχαν ως στόχο τη δημιουργία κλίματος: "Δεν εντάσσω στην ίδια την συμφωνία το ξαφνικό ενδιαφέρον το εντασσω σε μια μονιμη προσπάθεια συκοφαντίας. Για θυμηθείτε ότι τέτοιες προσπαθειες εχουν γίνει με το δήθεν ταξιδι του πρωθυπουργου στο Παρίσι και πόσοι ήταν στο αεροπλανο. Η ιστορία με το ταξιδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα. Και βεβαιως οσον αφορά τον Πάνο Καμμένο,  από τότε που ξεκίνησε η υπόθεση του Noor-1 έχουμε μια συνεχή στόχευση απο εκδοτικό συγκρότημα ή απο εκδοτικά συγκροτήματα που εχουν και κανάλια. Από όλο αυτό το μιντιακο συστημα που ξεκινάνε απο τον Πειραιά, πάνε στην Κρήτη, πηγαίνουν στο Λονδίνο και ξανάρχονται εδώ πέρα." 

Έκρουσε μάλιστα καμπανάκι κινδύνου για τις αρνητικές διαστάσεις που μπορεί να προσλάβει σε διεθνές επίπεδο  η συγκεκριμένη υπόθεση: "Αυτή ηταν μια συμφωνια με την οποία επρεπε να παραδοθουν 300.000 βλημματα και να εισπραχθούν 66 εκατομμύρια ευρώ. Εγώ θέλω να μεινω στη συκοφαντική προσπαθεια. Η αντιπολιτευση οφειλει και να ερευνα και να κανει πολιτική κριτική. Εκείνο που πρεπει να αξιολογηθεί εαν σε αυτή την προσπαθεια της αυτή εντάσσεται και η προσπαθεια πολιτικης καταστροφής όχι της κυβερνησης αλλα της ιδιας της χώρας και των διεθνών της σχέσεων" 

Σημείωσε μάλιστα τις επιπτώσεις στον τρόπο λειτουργίας της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων: "Για παράδειγμα θα σας πω οτι τα στελέχη της ΓΔΑΕΕ δεν αισθάνονται και πολυ άνετα. Και υπάρχουν προβληματισμοί οι οποίοι εχουν σχεση με την Ελλάδα τι γίνεται; Που πάμε; Εδώ ομως επειδή εχουμε καθαρό το μυαλό μας και εχουμε καθαρή και τη θεση μας προχωραμε.αυτοί που κανουν καλα τη δουλειά τους δεν εχουν τιποτα να φοβηθούν." είπε ο κ. Βίτσας. 

Για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έκανε μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση: "Οχι δεν είναι κανονικό(γεγονός). Βεβαίως αν κάτσει κάποιος και το δει επιχειρησιακά. Κάποιοι μπαινουν για ένα διλεπτο, περνάνε μια πύλη, πετανε καποια φγειγ βολαν και ξαναφεύγουν."



Και πρόσθεσε: "Υπαρχουν ευθύνες. Και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, και εγώ ο ίδιος σε σχέση με το γεγονός,  το θεωρήσαμε πολύ σοβαρό και μαζι με τη στρατιωτική ηγεσία πήραμε μέτρα." και πρόσθεσε με νόημα: "Βεβαιως εγω εκφράζω τον προβληματισμό μου πως επιλέχθηκε από τη συγκεκριμένη ομάδα για τους δικούς τους λογους και τη συγκεκριμένη ημέρα, αυτή η ενέργεια, και μάλιστα στο υπουργείο εθνικής άμυνας που δεν βρίσκω τη σχέση αιτίας-αιατιατου. Και πολύ περισσότερο τις ημέρες που εχουμε εθνικο πενθος λόγω των τραγικών γεγονότων στην περιοχή της Δυτικής Αττικής" 

Διέψευσε μάλιστα την ύπαρξη οπτικοακουστικού υλικού από το "ντού" από κάμερες εντός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας: "Δεν υπαρχει βιντεο από μεσα από το υπουργείο εθνικής άμυνας. Υπαρχουν φωτογραφίες" 

Για το θέμα της αναβάθμισης των F-16 προσδιόρισε ως ορόσημο για την ολοκλήρωση των συζητήσεων τις αρχές της καινούργιας χρονιάς: "Καταρχήν οι συζητήσεις προχωράνε και στο σύντομο χρονικό διάστημα στις αρχές του 2018 θα έχουν ολοκληρωθεί. 

Όπως είπε τα πράγματα είναι δεδομένα περα απο τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες: "Και τα δεδομένα πραγματα λενε οτι εμεις θα προχωρησουμε στην αναβαθμιση 85 μαχητικων F-16 σε βαιπερ και αναβαθμιση και των υπολοίπων σε ενα ανωτερο επίπεδο. Εχουμε βαλει ολα τα ποσα που χρειαζομαστε που ειναι 1,1 δις. Τα εχουμε προυπολογισει. Δεν ζηταμε κατι περισσοτερο απο τον κρατικό προυπολογισμό. Τα εχουμε προυπολογισει σε βαθος δεκαετίας."  

ΠΗΓΗ: www.onalert.gr
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: "Ρουκέτες" Βίτσα: "Μηχανισμοί" παραδίδουν απόρρητα έγγραφα για να πληγεί η κυβέρνηση
"Ρουκέτες" Βίτσα: "Μηχανισμοί" παραδίδουν απόρρητα έγγραφα για να πληγεί η κυβέρνηση
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3qILBtoBB1-kvb7UErnt7CrQ-tiXiIc51KmWSDOMzS3BNITY66fGBJIu6Vh5uY9gen5PvHLqVhM0plhFQMvi6bkgifIATmaf7xa8CHNXjnI5WyldkkT_azz88Ieb-Ta_eP11gRnCN050/s640/BITSASypovryxio0-630x420.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3qILBtoBB1-kvb7UErnt7CrQ-tiXiIc51KmWSDOMzS3BNITY66fGBJIu6Vh5uY9gen5PvHLqVhM0plhFQMvi6bkgifIATmaf7xa8CHNXjnI5WyldkkT_azz88Ieb-Ta_eP11gRnCN050/s72-c/BITSASypovryxio0-630x420.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/11/blog-post_414.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/11/blog-post_414.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy